Rowatinex, 10 ml, Rowa Wagner

P01391
Rowatinex, 10 ml, Rowa Wagner - LITIAZA-RENALA - ROWA WAGNER
ROWA WAGNER
Rowatinex, 10 ml, Rowa Wagner Compoziție: 100g picături orale, soluție conțin alfa-pinem 24,8 g, beta-pinem 6,2 g, camfen 15 g, cineol 3 [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Rowatinex, 10 ml, Rowa Wagner

Rowatinex, 10 ml, Rowa Wagner Compoziție: 100g picături orale, soluție conțin alfa-pinem 24,8 g, beta-pinem 6,2 g, camfen 15 g, cineol 3 g, fencona 4 g, borneol 10 g și anetol 4 g și excipient, ulei de măsline. Grupa farmacoterapeutică pentru Rowatinex : alte produse urologice, antispastice urinare. Indicații: Profilaxia și tratamentul litiazei urinare. Adjuvant în tratamentul infecțiilor urinare ușoare-moderate și nefropatiilor. Contraindicații: Colica renală severă, anurie, infecții grave ale tractului urinar, litiaza urinară care necesită tratament chirurgical. Interacțiuni: Trebuie avute în vedere precauții la pacienții tratați cu anticoagulante sau alte medicamente metabolizate la nivel hepatic care au un indice terapeutic mic. Atenționări speciale: La pacienți cu colică renală se recomandă supravegherea medicală a tratamentului. Sarcină și alăptarea. Deși nu s-au raportat efecte teratogene, Rowatinex nu trebuie administrat în primul trimestru de sarcină. Deoarece nu sunt disponibile informații suficiente, Rowatinex nu trebuie administrat femeilor care alăptează. Rowatinex nu influențează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Doze și mod de administrare pentru Rowatinex: Adulți- Doza uzuală este de 3-5 picături orale, soluție Rowatinex de 4-5 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese sau conform recomandării medicului. La recomandarea medicului, în timpul perioadelor foarte dureroase, îndeosebi dacă apar dureri colicative, se administrează o doză de 20-30 picături orale, soluție Rowatinex, care la nevoie se paote repeta după 15-20 de minute sau se administrează până la 40 picături orale, în doza unică. Copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani- Doza uzuală este de 1-2 picături orale, soluție Rowatinex de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese sau conform recomandării medicului. Reacții adverse pentru Rowatinex- Ocazional, au fost raportate tulburări gastrice ușoare și tranzitorii.Rar, au fost semnalate vărsături. S-au raportat două cazuri ușoare de intoleranță medicamentoasă. Pot să apară reacții alergice, chiar întârziate. Supradozaj- În caz de supradozaj pot să apară iritație gastrică cu greață, vărsături și diaree. Dacă medicamentul a fost înghițit de puțin timp, se va efectua lavaj gastric.Pacientul trebuie supravegheat cu atenție și, dacă este necesar, se va institui tratament simptomatic. Trebuie monitorizate funcția cardiacă, respiratorie, renală și hepatică. Studiile toxicologice la animale au evidențiat faptul că dozele mari de uleiuri esențiale pot provoca deprimarea sistemului nervos central până la stare de excitare și convulsii. Păstrare A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se păstra la temperaturi sub 25 grade Celsius, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Prezentare: 10 ml.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review