Renalex solutie, U65, 10 ml, Fares

Renalex solutie, U65, 10 ml, Fares - LITIAZA-RENALA - FARES
Fares
P459791972
Proprietăți: Susține buna funcționare a aparatului urinar Ingrediente/ (pentru 100 gr. soluție): 26.00 gr. α-pinen, 3.60 gr. β-pinen, 16.00 gr. camfen, 2.80 [...]

Descriere: Renalex solutie, U65, 10 ml, Fares

Proprietăți:
Susține buna funcționare a aparatului urinar
Ingrediente/ (pentru 100 gr. soluție):
26.00 gr. α-pinen, 3.60 gr. β-pinen, 16.00 gr. camfen, 2.80 gr. 1.8-cineol, 9.50 gr. borneol, 4.50 gr. anetol, 4.2 gr. fencona, ulei de floarea soarelui.
Efect:
Renalex favorizează diureza și are acțiune antispastică pe tractul urinar (și de asemenea, în colica renală, dacă este dat la timp și în doza potriviți). Acționează ca antiinflamator pe tractul urinar, fiind indicat în special pentru tratamentul acuzelor datorate calculilor ureterali și renali.
Efectul terapeutic al produsului se datorează amestecului bine echilibrat al diferitelor componente. În cazul problemelor reno-urinare se obține o ameliorare decisivă ce duce la eliminarea suferinței. Creșterea fluxului de sânge renal stimulează rinichiul și duce la o excreție urinară crescută. În acest fel sunt prevenite infecțiile urinare datorate stazei, și chiar este eliminată stază. Crește excreția coloizilor protectori în urină, ceea ce previne formarea calculilor renali. Inflamațiile căilor urinare sunt eliminate, și problemele asociate urolițiazei se ameliorează de obicei în scurt timp. Administrarea zilnică și regulată de RENALEX reduce frecvența colicilor renale și dispar crizele dureroase. Deseori, prin acțiunea sa antispastică, favorizează eliminarea calculilor.
Recomandări:
litiază ureterală, litiază renală, și alte boli reno-urinare.
Contraindicații:
în caz de ulcer gastro-duodenal, gastrița acută.
Sarcină și alăptare:
nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează
Mod de administrare:
După sfatul medicului, sau 3-5 picături pe o bucată de zahăr sau pâine, de 4-5 ori pe zi, înaintea meselor principale. În timpul crizelor se recomandă până la 10 de picături, doza ce se poate repeta, la nevoie, după 20 minute.
Prezentare:
 10 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review