Lithoren aroma de portocale, 30 plicuri

P438799192
Lithoren aroma de portocale, 30 plicuri - LITIAZA-RENALA - SOLARTIUM GROUP SRL
După administrare, Lithoren® ajută la dizolvarea calculilor renali de oxalat de calciu sau acid uric și contribuie la eliminarea mai rapidă a fragmentelor după procedura de litotriție. De asemenea, [...]

Lithoren aroma de portocale, 30 plicuri

După administrare, Lithoren® ajută la dizolvarea calculilor renali de oxalat de calciu sau acid uric și contribuie la eliminarea mai rapidă a fragmentelor după procedura de litotriție. De asemenea, pe termen lung Lithoren® permite menținerea unui pH optim al urinei (limite normale 6.2 – 6.8), necesar pentru a preveni apariția calculilor renali la pacienții predispuși frecvent la această afecțiune.
Lithoren® conține cea mai mare concentrație de citrati și este recomandat de Ghidul European de Urolitiază (2019) în prevenția și tratamentul litiazei renale cu oxalat de calciu sau acid uric.
MOD DE ACȚIUNE:
- Solubilizează calculii de oxalat de calciu sau acid uric;
- Îmbunătățește eficacitatea procedurilor de litotriție prin friabilizarea calculilor de oxalat de calciu și/sau acid uric;
- Favorizează eliminarea completă și fără durere a fragmentelor reziduale în urma litotriției (intervenția de spargere a calculilor renali);
- Previne reformarea calculilor prin menținerea unui pH urinar optim.
COMPOZIȚIE: Fiecare plic LITHOREN® conține citrat tribazic de potasiu 25 mEq (975 mg), citrat tribazic de magneziu 5 mEq (60mg) și piridoxină 25 mg. Lithoren® conține sucraloză, un îndulcitor care permite administrarea și la pacienții diabetici. Nu conține clorură de sodiu.
INDICAȚII DE UTILIZARE: Lithoren® este indicat pentru prevenția și tratamentul calculilor renali de tip oxalat de calciu sau acid uric.
POSOLOGIE ȘI MOD DE ADMINISTRARE: Conținutul fiecărui plic se dizolvă în 150 ml de apă. Soluția rezultată este limpede, de culoare portocalie, cu o aromă placută de portocale.
PENTRU SOLUBILIZAREA CALCULILOR DE OXALAT DE CALCIU SAU ACID URIC: 2-3 plicuri/zi, cu verificarea și menținerea pH-lui urinar la valoarea de 6.2, minim 1 lună.
ÎN ASOCIERE CU LITOTRIȚIA: Înainte de prima ședință: 1 plic/zi seara; DUPĂ PRIMA ȘEDINȚĂ: 2 plicuri/zi, dimineața și seara, pe toată durata efectuării procedurilor, minim 3 luni.
Pentru PREVENȚIA RECIDIVELOR: 1 plic/zi seara, cu verificarea pH-ului urinar, 3 luni consecutive, în cure de 2 ori pe an.
CONTRAINDICAȚII: Nu este recomandată administrarea LITHOREN® la pacienții cu hiperpotasemie. Această afecțiune include insuficiență cardiacă cronică sau insuficiență renală, diabet zaharat necontrolat, deshidratare acută (cauzată de diaree sau transpirație excesivă). Lithoren® nu trebuie administrat împreună cu diuretice economisitoare de potasiu.
REACȚII ADVERSE: Pe timpul tratamentului cu LITHOREN®, unele persoane pot prezenta tulburări gastro-intestinale minore și/ sau diaree. Aceste simptome pot fi atenuate prin administrarea produsului în timpul meselor sau prin scăderea dozei.
SARCINĂ ȘI ALĂPTARE: Nu există studii in vivo sau vitro care să demonstreze că administrarea LITHOREN® determină efecte teratogene la făt sau sterilitate la femei. LITHOREN® se administrează femeilor însarcinate doar la recomandarea medicului specialist.
COPII ȘI ADOLESCENȚI: Lithoren ® poate fi administrat doar la recomandarea medicului specialist, cu ajustarea dozei în funcție de greutatea corporală.
FORMĂ FARMACEUTICĂ: Cutie cu 30 plicuri cu pulbere solubilă. În cutie există și 14 benzi cu ajutorul cărora se poate măsura pH-ul urinar și ajusta doza necesară pentru tratament.


Data ultimei actualizari: 2023-10-27 15:35:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review