Lithoren aroma de portocala, 30+30 plicuri Pachet Promo

Lithoren aroma de portocala, 30+30 plicuri Pachet Promo - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-URINARE/LITIAZA-RENALA - SOLARTIUM GROUP SRL
P548488416

Lithoren este un aliment dietetic recomandat in preventia si tratamentul litiazei renale.

Se incarca ofertele...

Descriere Lithoren aroma de portocala, 30+30 plicuri Pachet Promo

Lithoren este un aliment dietetic recomandat in preventia si tratamentul litiazei renale.

Prin actiunea componentelor sale, Lithoren imbunatateste eficacitatea litrotitiei, datorita citratilor ce previn suprasaturatia urinara cu oxalat de calciu si in acelasi timp este impiedicata aderarea cristalelor de oxalat sau fosfat, impiedicandu-se astfel cresterea in dimensiune a calculilor reziduali.

Lithoren mentine pH-ul urinar la valori ce previn recurenta urolitiazei. pH-ul urinar poate fi masurat usor cu ajutorul benzilor pentru identificare, cu intervale de 0.25. Calculii renali de diferite tipuri (oxalat sau fosfat de calciu, calculi de acid uric) devin mai solubili, datorita citratilor si a ionilor de magneziu cat si a pH-ului urinar alcalin.

Prezentare:
30 + 30 plicuriData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.