Canephron Solutie, 100 ml, Bionorica

Canephron Solutie, 100 ml, Bionorica - LITIAZA-RENALA - BIONORICA SE
BIONORICA SE
P438797179
CE ESTE CANEPHRON SOLUTIE SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA Dureri sau arsuri la urinare? Nevoia de a urina frecvent si eliminarea unei cantitati mici de urina? Calculi renali? Cu ajutorul [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Canephron Solutie, 100 ml, Bionorica

CE ESTE CANEPHRON SOLUTIE SI PENTRU CE SE UTILIZEAZA

Dureri sau arsuri la urinare? Nevoia de a urina frecvent si eliminarea unei cantitati mici de urina? Calculi renali? Cu ajutorul Canephron puteti contracara toate aceste simptome prin efectele terapeutice ale celor 3 plante medicinale - Centaurii herba, Levistici radix si Rosmarini folia.

Medicamentul Canephron este produs de compania germana Bionorica SE (producatorul medicamentului Sinupret) si este folosit de peste 30 de ani ca terapie in cazul simptomelor bolilor inflamatorii ale tractului urinar, efectele terapeutice ale acestui medicament fiind dovedite de un numar mare de studii clinice si preclinice.

Medicamentul este indicat in caz de cistita acuta si cronica, pielonefritele, glomerulonefrita si nefrita interstitiala neinfectioasa, profilaxia formarii concrementelor inclusiv dupa inlaturarea lor si in prevenirea formarii calculilor renali la adulti si adolescenti peste 12 ani.

Ce contine Canephron solutie?

Un ml picaturi orale solutie contine: extract (1:56) din 0,018 g amestec de iarba de tintaura (Centaurii herba), radacina de leustean (Levistici radix), frunza de rozmarin (Rosmarini folia) (1:1:1); solvent de extractie alcool etilic/apa 59% (v/v). 

ADMINISTRARE:

Luati intotdeauna Canephron solutie exact asa cum este prezentat in acest prospect.

Daca nu a fost prescris altfel de medicul dumneavoastra, doza pentru:

Adulti si adolescenti peste 12 ani este de 5 ml de 3 ori pe zi (15 ml doza zilnica totala)

Pentru dozarea corecta se foloseste masura dozatoare atasata flaconului ce prezinta gradatii corespunzatoare.

INAINTE SA UTILIZATI CANEPHRON SOLUTIE:

Nu utilizati Canephron solutie daca sunteti alergic (hipersensibil) la iarba de tintaura, radacina de leustean, frunza de rozmarin sau la oricare dintre celelalte componente ale Canephron solutie; daca aveti ulcer gastric sau duodenal; daca aveti boli inflamatorii ale rinichilor sau insuficienta renala. Atentionari si precautii Aveti grija deosebita cand utilizati Canephron solutie. in cazul aparitiei sangelui in urina, a tulburarilor de urinare sau a retentiei urinare acute adresati-va de urgenta unui medic.

Utilizarea altor medicamente:

Pana in prezent nu sunt cunoscute interactiuni ale Canephron solutie cu alte medicamente. Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre medicamentele eliberate fara prescriptie medicala.

Sarcina si alaptarea:

Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament. Deoarece nu exista suficienta experienta a utilizarii la gravide si pe perioada alaptarii, Canephron solutie nu trebuie administrat in timpul sarcinii si in perioada de alaptare. Detinatorul autorizatiei de punere de piata si fabricantul Bionorica SE Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2024-02-12 15:37:15
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review