Canephron Forte, 30 drajeuri, Bionorica

Canephron Forte, 30 drajeuri, Bionorica - LITIAZA-RENALA - BIONORICA SE
BIONORICA SE
P459799825

Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare tradițională, folosit pentru tratamentul suportiv și adjuvant la medicația specifică administrată în cazul simptomelor ușoare (urinări frecvente, usturime la urinare și necesitate imperioasă de a urina) cauzate de bolile inflamatorii ale tractului urinar inferior.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Canephron Forte, 30 drajeuri, Bionorica

Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare tradițională, folosit

- pentru tratamentul suportiv și adjuvant la medicația specifică administrată în cazul simptomelor ușoare (urinări frecvente, usturime la urinare și necesitate imperioasă de a urina) cauzate de bolile inflamatorii ale tractului urinar inferior;

- pentru a crește fluxul urinar, în scopul reducerii depunerilor de calculi renali.

Canephron forte este un medicament din plante medicinale, cu utilizare tradițională, care se folosește pentru indicațiile specificate, exclusiv pe baza utilizării îndelungate. urinare). 

Compoziție:
Substanțele active sunt: 1 drajeu conține: Centaurium erythraea Rafn s.l., herba (iarbă de țintaură) 36 mg; Levisticum officinale Koch., radix (rădăcină de leuștean) 36 mg; Rosmarinus officinalis L., folium (frunză de rozmarin) 36 mg. 

Mod de administrare:

Doza recomandată este:

  • Adulții și adolescenții cu vârsta de 12 ani și peste trebuie să ia 1 drajeu de 3 ori pe zi.
  • Copii:
  • Canephron forte nu trebuie administrat la copii cu vârsta sub 12 ani.
  • Nu există date suficiente privind doza recomandată la pacienții cu afectare a funcțiilor rinichilor/ficatului.
  • Luați o singură doză de Canephron forte de 3 ori pe zi (dimineața, la prânz și seara).
  • Drajeurile trebuie înghițite întregi (fără a fi mestecate), cu o cantitate suficientă de lichid (de exemplu, un pahar cu apă).
  • Consumul unei cantități mari de lichide în timpul tratamentului ajută la eficiența acestuia. 

Contraindicații:

  • Dacă sunteți alergic la substanțele active, la alte plante din familia Apiaceae (familia Umbelliferae, de exemplu anason, fenicul), la anetol (o componentă a uleiurilor esențiale) sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament 
  • In caz de ulcer gastric sau ulcer duodenal;
  • In caz de edeme cauzate de afectarea funcției inimii sau a rinichilor și/sau dacă medicul v-a recomandat un consum redus de lichide. 

Precauții:

Adresați-vă imediat medicului dumneavoastră dacă apar febră persistentă, dureri în partea inferioară a abdomenului, spasme, sânge în urină, tulburări de urinare sau retenție urinară acută.

Prezentare:
30 drajeuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review