Walmark Urinal Hot Drink, 12 plicuri

Walmark Urinal Hot Drink, 12 plicuri - INFECTII-URINARE - WALMARK
WALMARK
I4152
Indicații: - contribuie la menținerea sănătății tractului urinar, ajută la prevenirea instalării bacteriilor în pereții tractului urinar și implicit la desprinderea bacteriilor fixate, contribuie [...]

Descriere: Walmark Urinal Hot Drink, 12 plicuri

Indicații:

- contribuie la menținerea sănătății tractului urinar, ajută la prevenirea instalării bacteriilor în pereții tractului urinar și implicit la desprinderea bacteriilor fixate, contribuie la refacerea florei naturale, ajută la reglarea consumului de lichide, foarte important în redarea funcției normale a aparatului urinar.

Administrare:

Ca supliment alimentar, după masă, câte 1 pliculeț de 3 ori pe zi, dizolvat în 200 ml de apă fierbinte. Urinal hot drink nu este un înlocuitor al tratamentului cu antibiotice în situația infecțiilor urinare acute, dar poate fi folosit în paralel cu acestea.

Caracteristici:

Băutura Urinal hot drink conține substanța activă NutriCran, concentrat uscat din suc de merișor (Vaccinium macrocarpon), care are o influență benefică asupra funcționarii aparatului urinar. Concentratul uscat din suc de merișor în doza zilnică corespunde unei cantități de aproximativ 30.000 mg de fructe proaspete.

Merișorul reprezintă o sursă bogată de bioflavonoide, compuși fenolici și alte substanțe naturale, cu un efect pozitiv asupra organismului. Substanțele active conținute în produsul Urinal hot drink ajută la scăderea aderenței bacteriilor de pereții uretrei și ai vezicii urinare (în special Escherichia coli, responsabilă de peste 85% din totalul infecțiilor urinare).

Delicioasă băutură ajută la suplimentarea cantității de lichid în organism și ajută la prevenirea instalării bacteriilor în pereții tractului urinar și implicit la desprindere bacteriilor fixate.

Compoziție:

Merișor (Vaccinium macrocarpon) concentrat uscat din suc de merișor - NutriCranTM, corespunzător unei cantități de aproximativ 30.000 mg de fructe proaspete 1200,0 mg.

Atenționări:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Produsul nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim variat. A nu se administra la copii sub 3 ani și la persoanele care suferă de diabet. A se păstra la loc ferit de lumină și uscat, sub temperatura de 250 C în ambalajul original.

Prezentare:

12 plicuri.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review