Uronat gold, 15 capsule, Zdrovit

  • -10%
Uronat gold, 15 capsule, Zdrovit -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P459790395
Proprietăți: Contribuie la funcționarea optimă a sistemulu urinar. Are acțiune detoxifiantă. Preparat complex care conține extracte de Splinuță, din frunze de Mesteacăn și de Urzică, [...]

Descriere: Uronat gold, 15 capsule, Zdrovit

Proprietăți:

Contribuie la funcționarea optimă a sistemulu urinar. Are acțiune detoxifiantă.

Preparat complex care conține extracte de Splinuță, din frunze de Mesteacăn și de Urzică, având acțiune asupra sistemul urinar. Extractul de Splinuță, datorită extractului său în flavonoizi, taninuri și saponine, favorizează funcționare optimă a sistemului urinar.

Extractul din frunze de Mesteacăn influențează schimbul renal de electroliți și are acțiune diuretică. Extractul din frunze de Urzică favorizează diureza și eliminarea metaboliților dăunători.

Ingrediente active:

250 mg extract uscat 4:1 din părți aeriene de Splinuță, 100 mg de extract uscat din frunze de Mesteacăn cu 2.5% hiperozide și 50 mg extract uscat 4:1 din părți aeriene de Urzică.

Mod de administrare:

1-2 capsule pe zi.

Prezentare:

15 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review