Uro-Magic, 30 capsule, Parapharm

Uro-Magic, 30 capsule, Parapharm - INFECTII-URINARE - PARAPHARM
Parapharm
P39821
Proprietati: Suplimentul alimentar Uro-Magic contine extract superconcentrat din fructe de merisor. Aceste fructe reprezinta o sursa foarte bogata de bioflavonoizi care scad aderenta, la peretii cailor urinare, a microorganismelor [...]

Descriere: Uro-Magic, 30 capsule, Parapharm

Proprietati:
Suplimentul alimentar Uro-Magic contine extract superconcentrat din fructe de merisor. Aceste fructe reprezinta o sursa foarte bogata de bioflavonoizi care scad aderenta, la peretii cailor urinare, a microorganismelor patogene si ajuta la desprinderea lor. Medicina populara utilizeaza fructele de merisor pentru mentinerea sanatatii tractului urinar.
Ingrediente:
1 capsule contine: Extract standardizat din fruct de merisor (Vaccinum vitis-ideae) 367,00 mg
Mod de administrare:
Se recomanda consumul de 1-3 capsule/zi, cu mult lichid (cel putin 200 ml de ceai sau apa), pe stomacul gol, cu cel putin 30 minute inainte de mese.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review