Urinosalm, 100 tablete, Ayurmed

Urinosalm, 100 tablete, Ayurmed - INFECTII-URINARE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-URINARE/INFECTII-URINARE - AYURMED
AYURMED
P459821761
Protector natural al căilor urinare Ingrediente: Piper cubeba (Cubeb, Kankola); Boerhaavia diffusa (Punarnava); Tribulus terrestris (Colții babei); Crataeva nurvala (Varuna); Urginea indica (Kunth); Bergenia ligulata (Paashaanbhed); Gumă acacia.
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La oricare doua produse AYURMED cumparate primesti GRATUIT un sirop LIVECOM
Se incarca ofertele...

Descriere Urinosalm, 100 tablete, Ayurmed

Protector natural al căilor urinare

Ingrediente:

Piper cubeba (Cubeb, Kankola); Boerhaavia diffusa (Punarnava); Tribulus terrestris (Colții babei); Crataeva nurvala (Varuna); Urginea indica (Kunth); Bergenia ligulata (Paashaanbhed); Gumă acacia. Suferințele aparatului urogenital sunt mai des întâlnite la femei decât la bărbați, ca urmare a anatomiei specifice, iar manifestările generate de ele sunt diverse.

Suplimentul alimentar Urinosalm conține o combinație de plante ayurvedice cunoscute pentru proprietățile lor tonice și revigorante pentru aparatul urinar, ce contribuie la desfășurarea normală a procesului de formare și de eliminare a urinei, prin susținerea sănătății aparatului urinar.

Plantele conținute în Urinosalm ajută la menținerea pH-ul normal al urinei și astfel ajută la reducerea senzației de arsură provocată de dezechilibrul acestuia. Combinația de plante cu efecte purificatoare, ușor antiseptice și diuretice susțîn procesul de eliminare a toxinelor și mențîn capacitatea de autoapărare a organismului împotriva existenței microbilor în tractul urinar.

De asemenea, Urinosalm contribuie la atenuarea manifestărilor neplăcute asociate tulburărilor de la nivelul sistemului urinar (urinări frecvente însoțite de senzația de arsură și durere etc.).

Contribuie la:

- menținerea stării de sănătate și a bunei funcționări a aparatului urinar, atât la femei cât și la bărbați;

- diminuarea efectelor neplăcute asociate existenței microbilor în tractul urinar și a tulburărilor de la nivelul întregului sistem urinar.

Mod de utilizare și doză recomandată:

Copii peste 5 ani: câte o tabletă de 2 ori pe zi, cu 1/2 oră înainte de masă sau la o oră după masă, cel puțin o lună; optim 3 luni.

Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la 1/2 oră înainte de masă sau la 1 oră după masă, cel puțin o lună; optim 3 luni.

A nu se depăși doză recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Prezentare:

100 tableteData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.