Urigood, 30 comprimate, Only Natural

P459822103
  • -10%
Urigood, 30 comprimate, Only Natural - INFECTII-URINARE - ONLY NATURAL
Only Natural

Supliment alimentar pentru aparatul urinar și rinichi, stimulează funcția renală, tratament natural pentru infectie urinară, ajută la reducerea numărul de bacterii din tractul urinar și la creșterea imunității sale, ajută la menținerea mediului neprietenos pentru dezvoltarea infecției bacteriene, susține funcția excretorie a rinichilor, menținerea funcției urinare, adjuvant natural în infecțiile tractului urinar, imunostimulator, antioxidant, susține funcționarea sistemului nervos, ajută la reducerea oboselii și extenuării.

[...]

Descriere: Urigood, 30 comprimate, Only Natural

Proprietati:
UriGood conţine trei componente active: Extractul de Merişor-canadian(Vaccinium macrocarpon) cu 2,5%PAC/proantocianidine, flavone, vitaminele A şi C, glucoză, fructoză, calciu, cupru, fosfor, magneziu şi fier, extractul din rădăcina de pătrunjel (Petroselinum crispum) ce conţine elemente minerale şi oligoelemente şi vitamina C/acid L-ascorbic ce contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge şi a ligamentelor, contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos şi a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării. Extractul din rădăcina de pătrunjel (Petroselinum crispum) susține funcția excretorie a rinichilor.

Ingrediente:

Agenţi de încărcare: celuloza microcristalină, carboximetilceluloza de sodiu reticulată, amidon de porumb; extract apos 25:1 din fructe de Merişor-canadian (Vaccinium macrocarpon), cu 2,5%PAC/proantocianidine; extract 10:1(maltodextrina din porumb) din rădăcina de pătrunjel (Petroselinum crispum); vitamina C/acid L-ascorbic; agenţi antiaglomeranţi: săruri de magneziu ale acizilor grași, dioxid de siliciu.

  • Extract de Merişor-canadian 200 mg.
  • Extract de pătrunjel 25 mg.
  • Vitamina C 26 mg.

Mod de administrare:
Câte 1 comprimat de 2 ori pe zi. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Reacţii adverse:
Produsul nu determină reacţii adverse şi poate fi folosit şi de către persoanele care conduc autovehicule sau manipulează utilaje.

Atenţionări:
UriGood este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. Produsul nu este destinat femeilor însărcinate, mamelor care alăptează și copiilor. A se consuma, de preferinţă, înainte de sfârşitul perioadei înscrise pe ambalaj (EXP).

Prezentare:
30 comprimate 



Data ultimei actualizari: 2024-04-16 09:10:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review