Urifast, 14 plicuri, Bionika

Urifast, 14 plicuri, Bionika - INFECTII-URINARE - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-URINARE/INFECTII-URINARE - PHARMALINK SRL
P459847766

Urifast este un supliment alimentar cu îndulcitori ce conține D-manoză și ExocyanTM, o formă concentrată de extract de Merișor-canadian (Vaccinium macrocarpon) cu un conținut standardizat de  proantocianidine (PACs).

Se incarca ofertele...

Descriere Urifast, 14 plicuri, Bionika

Urifast este un supliment alimentar cu îndulcitori ce conține D-manoză și ExocyanTM, o formă concentrată de extract de Merișor-canadian (Vaccinium macrocarpon) cu un conținut standardizat de  proantocianidine (PACs).

Compozitie:
D-Manoză 1.500 g.
Exocyan CRAN 50 S0.072* g.

Ingrediente:
Indulcitori: eritritol, zaharină sodicădihidrată;D-manoză;potențiatorde aromă:merișoarecanadiene (maltodextrină,dextroză,diacetat de sodiu, gumă arabică, acid acetic);corectorde aciditate: acid citricanhidru;agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu, săruride magneziu ale acizilor grași;ExocyanTM–extract(maltodextrină, hidroxid de magneziu, acid citric) din fructe de Afin-american/Merișor-canadian (Vaccinium macrocarpon), standardizat la minim 50% proantocianidine.

Urifast poate fi utilizat împreună cu majoritatea suplimentelor alimentareși medicamentelor. Înainte de a utiliza Urifast consultați specialistul. Copiii și femeile însărcinate pot consuma produsul numai cu acordul medicului sau farmacistului.

Mod de utilizare:
La adulți se recomandă -1 plic pe ziUrifast, dizolvat în 100 ml de apă rece.

Atentionari:
A nu se depășidoza recomandată pentru consumul zilnic.A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.Suplimentelealimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.A se păstra în ambalajul original la temperaturi sub 25°C.

Prezentare:
14 plicuriData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.