Uractiv Drink, 8 plicuri

P459798750
Uractiv Drink, 8 plicuri - INFECTII-URINARE - FITERMAN
Fiterman
Gama Uractiv
Proprietati: Uractiv drink se distinge printr-o combinație unică de substanțe active conținute în extractul concentrat de strugurii-ursului, extractul de pir, uleiul esențial purificat de [...]

Uractiv Drink, 8 plicuri

Proprietati:

Uractiv drink se distinge printr-o combinație unică de substanțe active conținute în extractul concentrat de strugurii-ursului, extractul de pir, uleiul esențial purificat de anason-stelat, uleiul esențial de mentă, care contribuie la menținerea sănătății aparatului urinar și susține funcția excretorie a rinichilor. Ingrediente: Fructoză, corectori de aciditate (citrat de sodium acid citric), extract de strugurii-ursului, extract de pir, colorant (beta-caroten), ulei esențial purificat de anason stelat, ulei esențial de mentă, îndulcitor (aspartam).

Ingrediente active:

Extract hidroalcoolic uscat din frunze de strugurii-ursului, extract hidroalcoolic uscat din rizomi de pir, ulei esențial purificat din fructe de anason-stelat, ulei esențial din frunze de mentă.

Mod de administrare:

Copii peste 12 ani: câte 1 plic de 2 ori pe zi;
Adulți: câte 1 plic de 3 ori pe zi. 

Prezentare:

8plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-09-25 14:12:16
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review