Uractiv Dren, 30 capsule

Uractiv Dren, 30 capsule - INFECTII-URINARE - FITERMAN
Fiterman
Gama Uractiv
P459790407

Proprietati: Uractiv Dren este un supliment alimentar cu un continut optim de ingrediente active naturale, care prin cresterea fluxului urinar ajuta la eliminarea din organism atat a surplusului de apa,

[...]

Descriere: Uractiv Dren, 30 capsule

Proprietati:

Uractiv Dren este un supliment alimentar cu un continut optim de ingrediente active naturale, care prin cresterea fluxului urinar ajuta la eliminarea din organism atat a surplusului de apa, cat si a substantelor nocive sau in exces, rezultate din procesele metabolice.

Avantaje:

- Mentinerea sanatatii aparatului urinar

- Sustinerea functiei excretorii a rinichilor

- Detoxifierea organismului

Compozitie:

Lactoza monohidrat, extract de mesteacăn, extract de urzica, extract de papadie, extract de ghimpe, talc, dioxid de siliciu. Ingrediente active: - 200 mg Extract de mesteacan (Betula pendula, Betula pubescens) standardizat in hiperozide - 100 mg Extract uscat din frunze de urzica (Urtica dioica, Urtica Urens) - 50 mg Extract uscat din radacina de papadie (Taraxacum officinale) standardizat in inulina - 35 mg Extract uscat din radacina de ghimpe (Ruscus aculeatus) standardizat in ruscogenina

Indicatii:

- stari de disconfort cauzate de retentia de apa

- picioare grele si obosite

- detoxifierea organismului

Doze si mod de administrare:

- Copii peste 12 ani: 1 capsulă de 2-3 ori/ zi

- Adulți: 2 capsule de 2-3 ori/ zi

Se recomandă utilizarea timp de: 2-4 săptămâni

Recomandari: 

- A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. - A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. - Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. - A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Mod de eliberare:

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare:

Cutie cu 3 blistere a cate 10 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-09-25 14:12:44
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review