Uractiv 21 capsule + Uractiv Test Cadou, Fiterman

P459820467
Uractiv 21 capsule + Uractiv Test Cadou, Fiterman - INFECTII-URINARE - FITERMAN
Fiterman
Proprietati : Este un supliment alimentar sub forma de capsule destinat mentinerii starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor. Avantaje Ameliorare rapida a senzaţ [...]

Proprietati :

Este un supliment alimentar sub forma de capsule destinat mentinerii starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor. Avantaje Ameliorare rapida a senzaţiei de disconfort din tulburarile urinare.

- distruge si elimina microorganismele patogene de la nivelul tractului urinar;

- limpezeste urina si reduce mirosul neplacut specific in infectiile urinare.

Testele de laborator au confirmat ca URACTIV actioneaza eficient asupra E. coli (bacterie responsabila de provocarea a 85% din cazurile de infectie urinara) si Candida albicans (ciuperca implicata frecvent in infectiile genito-urinare).

Compozitie Ingrediente:


extract de strugurii-ursului 175 mg standardizat in arbutina (20%), lactoza monohidrat, albastru de metilen, talc, stearat de magneziu, capsula (dioxid de titan, gelatina).

Indicatii: Se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie).

Doze si mod de administrare:

Se administreaza de la aparitia primelor semne de disconfort la nivel urinar (durere, urinari frecvente, iritatie) si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile; - copii peste 12 ani: 1 capsula de 3 ori pe zi; - adulti: 2 capsule de 3 ori pe zi.

Recomandari:

- A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. - A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. - A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. - Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. - In absenta datelor de siguranta privind administrarea in timpul sarcinii si alaptarii, nu se recomanda utilizarea produsului in aceasta perioada. - A se administra la interval de 1-2 ore inainte sau dupa administrarea unor preparate pe baza de fier. - Se recomanda utilizarea produsului Uractiv 21, capsule impreuna cu Uractiv 21 gel, formula special conceputa pentru igiena zilnica a zonei intime.

Mod de eliberare:

Fara prescriptie medicala.

Forma de prezentare:

Cutie cu 1 blister a 21 capsule

P459820467