Kistinox Forte, 20 comprimate, Laborest Italia

Kistinox Forte, 20 comprimate, Laborest Italia -  - LAROPHARM SRL
P459820916
Supliment alimentar Kistinox" Forte este un supliment alimentar cu extract de Merisor - Canadian ( standardizat la 80% proantocianidine /72mg pe comprimat), Noxamicina" (un compus din flavonoide selectate, extrase din propolis, obtinut [...]

Descriere: Kistinox Forte, 20 comprimate, Laborest Italia

Supliment alimentar
Kistinox" Forte este un supliment alimentar cu extract de Merisor - Canadian ( standardizat la 80% proantocianidine /72mg pe comprimat), Noxamicina" (un compus din flavonoide selectate, extrase din propolis, obtinut printr-o metoda de extractie care face ca moleculele sa fie libere de impuritati si cu mare biodisponibilitate) si D-MANOZA (un polizaharid extras din lemn de Zada si de Mesteacan, slab metabolizat in ficat si /sau in alte organe, care ajunge la rinichi si este eliminat prin tractul urinar unde ajunge la concentratii ridicate. Merisorul este destinat mentinerii starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea diurezei.
Mod de administrare:
- cate un comprimat de 2 ori pe zi, eel putin o saptamana pe luna, apoi cate 1 comprimat pe zi, timp de 2 saptamani, pentru urmatoarele luni.
Recomandam in timpul curei un consum de apa de 1,5 - 2 litri pe zi, iar utilizarea produsului sa fie dupa urinare (cu vezica urinara goala).
Kistinox" Forte poate fi administrat si la persoane cu intoleranta sau sensibilitate la gluten.
Atentionari:
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente.
A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina indirecta a soarelui.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Prezentare:
20 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review