Cystone Forte, 60 comprimate filmate, Himalaya

P548488304
Cystone Forte, 60 comprimate filmate, Himalaya - INFECTII-URINARE - HIMALAYA
Himalaya

Cystone este un produs pentru aparatul urinar.

[...]

Cystone Forte, 60 comprimate filmate, Himalaya

Proprietati:
● Rubia cordifolia ajută la menținerea căilor urinare libere.
● Saxifraga ligulata ajută la funcționarea normală a rinichilor și a căilor urinare.
● Rubia cordifolia (Roibă indiană) are proprietăți antioxidante importante și ajută la menținerea căilor urinare libere.
● Shilajeet menține sănătatea aparatului urinar.

Mod de admnistrare:
Câte 1 comprimat de 3 ori pe zi, pentru o perioadă de minimum 3 luni.

Precautii:
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în loc uscat, ferit de lumină şi căldură, la o temperatură sub 25°C, în ambalajul original. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul perioadei înscrise pe ambalaj.

Ingrediente:
Didymocarpus pedicellata (extract din frunză) 195mg, Saxifraga ligulata (extract din rădăcină) 147mg, celuloză microcristalină (agent de încărcare), agenți antiaglomeranți: crospovidonă, dioxid de siliciu coloidal anhidru, polivinilpirolidonă (stabilizator), Rubia cordifolia/Roibă indiană (extract din rădăcină) 48mg, Cyperus scariosus/Căprișor var. (extract din rizom) 48mg, Achyranthes aspera/Știr (extract din semințe) 48mg, Onosma bracteatum/Rogoz (extract din părți aeriene) 48mg, Vernonia cinerea (extract din planta întreagă) 48mg, Hajrul yahood bhasma 48mg, Shilajeet 39mg, Opadry II galben (colorant), agenți de glazurare: hipromeloză, săruri de magneziu ale acizilor grași, macrogol.

Prezentare:
60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review