ZzzQuil Natura Melatonina, Musetel, Lavanda, 30jeleuri

P548489171
ZzzQuil Natura Melatonina, Musetel, Lavanda, 30jeleuri - STRES-SI-SOMN - ZZZQUIL NATURA
5.0 (1 review-uri)

ZzzQuil Natura este un supliment alimentar cu melatonină, vitamina B6 și o combinație de mușețel, lavandă și valeriană care ajută la reducerea oboselii și oboselii și reglează somnul într-un mod natural. Are o aromă minunată și nu provoacă dependență sau somnolență a doua zi.

[...]

ZzzQuil Natura Melatonina, Musetel, Lavanda, 30jeleuri

Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar, la funcția psihologică normală și la reducerea oboselii și a oboselii.
Melatonina ajută la reducerea timpului de apariție a somnului . De asemenea, ajută la ameliorarea simptomelor de jet lag iar valeriana este utilizată în mod tradițional pentru ameliorarea simptomelor ușoare de stres și pentru somn.

Ingrediente:
sirop de glucoza; Zahar; Apa; gelatina (carne de vita); Extract de radacina de valeriana (Valeriana Officinalis); regulator de aciditate: acid citric; concentrat de suc de soc; extract de flori de lavanda (Lavandula angustifolia); extract din floare de musetel (Matricaria chamomilla); antioxidant: acid ascorbic; clorhidrat de piridoxina; melatonina; aroma naturala; Agent de acoperire: ceara de carnauba


Doza recomandata:
1 gumă pe zi.

Instructiuni de utilizare:

Luați 1 gumă cu 30 de minute înainte de culcare și dormiți cel puțin 6 ore.

Contraindicații:

A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la unul sau mai multe ingrediente.

Consultați un profesionist din domeniul sănătății: dacă aveți dificultăți de somn pe termen lung, dacă sunteți însărcinată, încercați să rămâneți însărcinată sau alăptați, dacă aveți o problemă de sănătate, luați medicamente sau aveți o boală cronică, dacă luați alte hipnotice.

Atenționări:

Nu depășiți doza zilnică recomandată.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
A se pastra la loc racoros si uscat, la o temperatura mai mica de 25 de grade Celsius.
Nu consumați alcool în timp ce luați acest supliment.
Nu conduceți vehicule și nu folosiți utilaje în timp ce luați melatonină.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review