Vitamina B12, 15 pastile de supt cu aroma de capsune, Whole Red

Vitamina B12, 15 pastile de supt cu aroma de capsune, Whole Red -  - WHOLE
Whole
P479851061

Vitamina B12 este esentiala pentru toate celulele, inclusiv celulele sistemului nervos si hematopoietic - productia elementelor celulare ale sangelui: globule rosii, globule albe si trombocite. Vitamina B12 joaca un rol important in functionarea normala a creierului si a sistemului nervos.

[...]

Descriere: Vitamina B12, 15 pastile de supt cu aroma de capsune, Whole Red

Whole Vitamina B12 este o vitamina din grupul B, prezenta doar in alimentele de origine animala, prin urmare veganii au nevoie de suplimente. Vitamina B12 este esentiala pentru toate celulele, inclusiv celulele sistemului nervos si hematopoietic - productia elementelor celulare ale sangelui: globule rosii, globule albe si trombocite. Vitamina B12 joaca un rol important in functionarea normala a creierului si a sistemului nervos. Deficienta usoara a acestei vitamine provoaca oboseala, dificultati de respiratie, nervozitate, furnicaturi la nivelul bratelor si picioarelor, iar deficienta severa duce la leziuni neurologice, tulburari de corelatie, simturi ale gustului, mirosului si vederii, iritabilitate, dementa si ataxie=lipsa de coordonare, forta si directie ochi mana.

Ingrediente:
Agenti de incarcare (sorbitol, manitol), acizi (tartric, citric, malic), cianocobalamina, arome, agent antiaglomerant (stearat de magneziu), coloranti (curcumina, rosu de sfecla, antocianine).

Mod de utilizare:
Adulti: 2-3 pastile de supt pe zi. Pastila de supt trebuie dizolvata lent in gura.

Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Produsul nu este destinat pentru copii cu varsta sub 12 ani, femei gravide si care alapteaza si persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele acestuia.

Prezentare:
15 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review