Soriso, Promo, 60+60 comprimate, Antibiotice SA

Soriso, Promo, 60+60 comprimate, Antibiotice SA -  - ANTIBIOTICE
Antibiotice
P459789967
Descriere: Soriso este o combinatie de extracte standardizate de Rhodiola rosea(rodiola)si Ocimum basilicum(busuioc) cu rol adaptogen la diferiti factori de stres, in vederea mentinerii echilibrului fizic si [...]

Descriere: Soriso, Promo, 60+60 comprimate, Antibiotice SA

Descriere:

Soriso este o combinatie de extracte standardizate de Rhodiola rosea(rodiola)si Ocimum basilicum(busuioc) cu rol adaptogen la diferiti factori de stres, in vederea mentinerii echilibrului fizic si psihic a organismului uman. .

Cele doua componente, Rhodiola rosea si Ocimum basilicum, din clasa plantelor adaptogene, sunt cele mai eficace in imbunatatirea performantelor fizice si mentale. Rhodiola rosea, cunoscuta si sub numele de "radacina de aur" este utilizata de secole de populatiile din regiunile nordice ale Europei si Asiei.

Extractul de Rhodiola rosea standardizat in minim 3% rosavine si minim 1% salidrozide, din compozitia suplimentului alimentar Soriso, ofera cele mai importante componente active si pastreaza un raport identic cu cel din radacina plantei. Rosavinele si salidrozidele din extractul de radacina de Rhodiola au efect pozitiv atat asupra corpului, cat si a mintii, prin cresterea fortei fizice, a vitalitatii si a tonusului psihic.

Acestea au, de asemenea, efect favorabil asupra functiilor cognitive: atentia, memorarea, invatarea, cu cresterea performantelor mentale. Ocimum basilicum -reduce nervozitatea si induce o stare psihica pozitiva. Prezenta antioxidantilor in extractul de busuioc standardizat in minim 2% acid ursolic,manifesta un efect regenerativ asupra organismului,neutralizand reactiile oxidative ale radicalilor liberi.

Actiune:

-creste capacitatea organismului de adaptare la stres,restabileste echilibrul functiilro fizice si psihice inducand o "stare de bine" imbunatateste procesele cognitive de memorare,concentrare si invatare indeparteaza starea de oboseala fizica si psihica prin actiunea antioxidanta,protejeaza celulele impotriva actiunii distructive a radicalilor liberi

Compozitie/comprimat:

-extract de radacina Rhodiola rosea standardizat in min3% rosavine si min 1% salidrozide 250mg extract din frunze de Ocimum basilicum standardizat in min.2% acid ursolic 250mg

Administrare:

2 comprimate pe zi,preferabil dimineata si /sau la pranz,timp de 20 zile /luna.

Se administreaza cu o cantitate suficienta de apa,cu 15-30 minute inainte de masa.



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review