Soriso, 60 comprimate, Antibiotice SA

P459798552
Soriso, 60 comprimate, Antibiotice SA - STRES-SI-SOMN - ANTIBIOTICE
Antibiotice
Soriso Starea de bine, fizică și psihică, este unul dintre cei mai importanți factori a cărui perturbare poate afecta calitatea vieții. Activitățile zilnice, responsabilitățile la [...]

Soriso, 60 comprimate, Antibiotice SA

Soriso Starea de bine, fizică și psihică, este unul dintre cei mai importanți factori a cărui perturbare poate afecta calitatea vieții.

Activitățile zilnice, responsabilitățile la locul de muncă, procesul de învățare și examenele, ritmul alert și alte solicitări cotidiene generează stresul de zi cu zi că parte firească a vieții fiecăruia dintre noi.

Gestionarea factorilor stresanți, adaptarea continuă la aceștia, împiedică apariția diferitelor dezechilibre la nivelul organismului: oboseala cronică, tulburări de somn, diminuarea funcțiilor psihice, nervozitate crescută, fluctuații de greutate, afectarea imunității etc.

Proprietăți:

- crește capacitatea organismului de adaptare la stres, restabilește echilibrul funcțiilor fizice și psihice inducând o “stare de bine”;

- îmbunătățește procesele cognitive de memorare, concentrare și învățare;

- îndepărtează starea de oboseală fizică și psihică;

- prin acțiunea antioxidantă, protejează celulele împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi.

Ingrediente active per comprimat:

Extract de Rhodiola roșea (rodiola) standardizat în minim 3% rosavine și minim 1% salidrozide – 250 mg. Extract de Ocimum basilicum (busuioc) standardizat în minim 2% acid ursolic – 250 mg.

Cele două componente, Rhodiola roșea și Ocimum basilicum, din clasa plantelor adaptogene, sunt cele mai eficace în îmbunătățirea performanțelor fizice și mentale.

Mod de administrare:

2 comprimate pe zi, preferabil dimineața și sau la prânz, timp de 20 zile pe lună. Se administrează cu o cantitate suficientă de apă, cu 15-30 minute înainte de masă.

Prezentare:

60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review