Somn de Vis, Aslavital, 15 capsule, Zentiva

Somn de Vis, Aslavital, 15 capsule, Zentiva -  - ZENTIVA
ZENTIVA
P459847633
Melatonina este un hormon inrudit cu serotonina, produs de glanda pineala, localizata in creier si actioneaza ca un puternic „cronobiologic"", mentinand ritmurile circadiene normale. Supranumita „hormonul somnului"", melatonina contribuie la [...]

Descriere: Somn de Vis, Aslavital, 15 capsule, Zentiva

Melatonina este un hormon inrudit cu serotonina, produs de glanda pineala, localizata in creier si actioneaza ca un puternic „cronobiologic"", mentinand ritmurile circadiene normale. Supranumita „hormonul somnului"", melatonina contribuie la atenuarea tulburarilor de somn. Efectul benefic se obtine in conditiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie. Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi. Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare.

Extractul de Mac-californian (Eschscholtzia californica) ajuta in cazul stresului cauzat de un stil de viata ocupat, contribuie la relaxare si sustine calitatea somnului natural. Extractul din Roinita (Melissa officinalis) contribuie la instalarea somnului, sustine un somn calm si odihnitor. Extractul de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata) ajuta la inducerea calmului si a somnului odihnitor, de buna calitate."

Ingrediente: Agent de incarcare: ulei rafinat de Floarea-soarelui; capsula: gelatina, glicerina, coloranti/ dioxid de titan, patent blue, oxid negru de fier, carmoizina; extract hidroetanolic 3,5-7:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din parti aeriene de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata), cu 3,5% vitexina; extract apos 5-6,2:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din frunze de Roinita (Melissa officinalis), cu 2% acid rosmarinic; emulsifiant: lecitina din Soia; agent de ingrosare: ceara alba de albine; extract 3-9:1 din parti aeriene de Mac-californian (Eschscholzia californica), cu 0,6% protopina; melatonina.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi, administrata seara, cu 30 de minute inainte de culcare. Capsula se inghite cu o cantitate corespunzatoare de lichid.

Precautii:

Produsul contine lecitina din soia. Contraindicat persoanelor alergice la soia sau la oricare dintre ingredientele produsului.

Se recomanda evitarea consumului de alcool pe perioada utilizarii suplimentului alimentar cu melatonina. Nu se recomanda conducatorilor auto si/ sau de utilaje (produsul favorizeaza instalarea somnului, scaderea atentiei, a reflexelor si a puterii de concentrare) in primele 5 ore de la utilizare. A nu se utiliza in asociere cu medicamente de tipul barbituricelor, benzodiazepinelor, deoarece melatonina contribuie la cresterea efectului sedativ al acestora. Utilizarea in exces sau de catre persoanele sensibile la melatonina poate determina dureri de cap, neliniste, insomnie, ameteala, somnolenta, tulburari digestive. In aceste situatii se recomanda intreruperea utilizarii si consultarea personalului de specialitate. Nu se recomanda utilizarea in sarcina sau alaptare.

Forma de prezentare: 15 capsule moi



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review