Secom StressTame, 60 capsule, Jarrow

W47291
Secom StressTame, 60 capsule, Jarrow - STRES-SI-SOMN - SECOM
Secom
Asociere de extracte patentate ce oferă proprietăți superioare pentru combaterea stresului, nervozității și iritabilității. Proprietăți: Conține PharmaGABA, extract patentat de NutriGold, lider mondial în cercetarea ș [...]

Alte produse din aceeasi categorie:

Secom StressTame, 60 capsule, Jarrow

Asociere de extracte patentate ce oferă proprietăți superioare pentru combaterea stresului, nervozității și iritabilității.

Proprietăți:

Conține PharmaGABA, extract patentat de NutriGold, lider mondial în cercetarea și dezvoltarea de profil. Conține L-Teanină, extract patentat de Suntheanine.

Contribuie la:

- reducerea nervozității, stresului, iritabilității, migrenelor, pesimismului, incertitudinii, palpitațiilor cardiace

- îmbunătățirea capacității de concentrare, inducerea relaxării și a stării de bine: crește nivelul serotoninei și dopaminei

- reducerea efectelor negative ale excesului de cortizol secretat în situații de stres (tensiune arterială crescută, glucoză crescută în sânge, imunosupresie, reacții alergice etc.)

- îmbunătățirea somnului

- reducerea manifestărilor sevrajului - relaxarea neuro-musculară

Compoziție: Per 2 capsule

Floarea pasiunii 300 mg (Passiflora incarnată)(extract din floare, tulpină) Scutellaria baicalensis 200 mg (rădăcină) Hamei 140 mg (Humulus lupulus)(extract din floare) Mac californian 140 mg (Eschscholzia californică)(extract din plantă întreagă) L-Teanină 100 mg (5-N-etilglutamină)(Suntheanine). Zyzyphus spinosa 100 mg (extract din semințe) GABA (Acid gama-aminobutiric) 50 mg (PharmaGABA)

Mod de administrare:

Câte 2 capsule cu 30 de minute înainte de culcare sau conform recomandării consultantului de specialitate. A nu se administra împreună cu alcool, benzodiazepine, antidepresive și antialgice alopate. După administrare nu se conduc automobile sau utilaje grele.

Prezentare:

60 capsuleData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13