Secom Sleep Optimizer, 60 capsule

P459792363
  • -5%
Secom Sleep Optimizer, 60 capsule - STRES-SI-SOMN - SECOM
Secom
Sleep Optimizer Jarrow Formula Proprietăți: - induce și menține somnul; - îmbunătățește calitatea somnului; - reduce durată și frecvența episoadelor de apnee de somn; - reduce nervozitatea; - antidepresiv – [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse din portofoliul SECOM si gama GOOD ROUTINE de minimum 99 LEI si beneficiezi de: TRANSPORT GRATUIT!

Secom Sleep Optimizer, 60 capsule

Sleep Optimizer Jarrow Formula

Proprietăți:

- induce și menține somnul;

- îmbunătățește calitatea somnului;

- reduce durată și frecvența episoadelor de apnee de somn;

- reduce nervozitatea;

- antidepresiv

– induce starea de bine prin stimularea producției neurotransmițătorului dopamina;

- recomandat în tulburările de somn (insomnie de inducție, trezire precoce, somn cu intermitențe) idiopatice (fără cauze cunoscute) sau induse de depresie, anxietate, modificări horonale, alcoolism, alte afecțiuni, schimbări de mediu sau fus orar.

Ingrediente active per 2 capsule:

GABA (acid gama amino butiric) 100 mg, Hamei (Humulus Lupulus I.) floare 100 mg, Valeriană (Valeriană Officinalis) rădăcină (0.8% acid valerianic) 400 mg, Roinița (Melissa Officinalis) frunză 100 mg, L-triptofan 300 mg, Melatonina 0.3 mg.

Mod de administrare:

2 capsule pe zi la culcare sau conform recomandării consultantului de specialitate. Nu conduceți mașina și nu lucrați cu utilaje după administrarea acestui supliment alimentar.

Precuații:

A nu se administra persoanelor sub 18 ani, copiilor mici, femeilor însărcinate sau care alăptează. A nu se administra persoanelor diagnosticate cu MS, limfom, leucemie, diabet, epilepsie, boli autoimune sau celor care folosesc inhibitori MAO (precum iproniazid) deoarece conține melatonina. A nu se administra persoanelor care suferă de astm - melatonina poate provoca atac de astm.

Prezentare:

60 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review