Secom Melatonin 3mg, 30 tablete

Secom Melatonin 3mg, 30 tablete - STRES-SI-SOMN - SECOM
Secom
I6836
Conține melatonina, neurohormon cu rol în atenuarea tulburărilor de somn. Proprietăți: - atenuarea tulburărilor de somn* (melatonina) - reducerea timpului necesar pentru a adormi** (melatonina) - funcționarea normală [...]

Descriere: Secom Melatonin 3mg, 30 tablete

Conține melatonina, neurohormon cu rol în atenuarea tulburărilor de somn.

Proprietăți:

- atenuarea tulburărilor de somn* (melatonina)

- reducerea timpului necesar pentru a adormi** (melatonina)

- funcționarea normală a sistemului nervos, menținerea sănătății psihice (vit. B2 și B6) - reducerea oboselii și extenuării (vit. B6)

- reglarea activității hormonale (vit. B6)

- funcționarea normală a sistemului imunitar (vit. B6) *

Efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinație. **Efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg de melatonină înainte de culcare

Compoziție per tabletă:

Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) - 4.1 mg, melatonina - 3 mg, riboflavina - 2.1 mg.

Mod de administrare:

1 tableta/zi, înainte de culcare sau conform recomandării consultantului de specialitate.

După administrare nu se conduc automobile sau utilaje grele! A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor. A se păstra în ambalajul original, bine închis la loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietăților organoleptice. Astfel, pot exista variații privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fără a influența eficiență sau siguranța produsului.

Prezentare:

30 tablete



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review