Remotiv 250mg, 30 comprimate

Remotiv 250mg, 30 comprimate -  - EWOPHARMA AG
EWOPHARMA AG
P21771
Indicații: Adjuvant în: Tulburări neurovegetative; Tulburări depresive de intensitate ușoară/medie; Tulburări de anxietate. Compoziție: Remotiv 250; Un comprimat filmat conține 250 mg [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Remotiv 250mg, 30 comprimate

Indicații:

Adjuvant în:

Tulburări neurovegetative;

Tulburări depresive de intensitate ușoară/medie;

Tulburări de anxietate.

Compoziție:

Remotiv 250;

Un comprimat filmat conține 250 mg extract uscat de Hyperici herba (iarbă de sunătoare), corespunzător la 0,5 mg hipericină totală și excipienți.

Contraindicații:

Hipersensibilității cunoscute la substanța activă sau oricare dintre excipienți; Tratament concomitent cu: - anticoagulantele orale; - ciclosporină; - antiretrovirale inhibitoare ale proteazei și inhibitori nonnucleozidici ai revers transcriptazei.

Mod de administrare:

Remotiv este un medicament destinat adulților. Doza recomandată este de 1 comprimat filmat Remotiv 250 de două ori pe zi, dimineața și seara, administrarea făcându-se cu o cantitate de lichid (un pahar mare cu apă), de preferință în timpul mesei sau după aceasta; comprimatele nu trebuie sfărâmate.

Vârstnici: dozele sunt identice ca cele pentru adulți.

Medicamentul trebuie administrat cel puțin 14 zile pentru a se instala efectul terapeutic. Se recomandă un tratament pe o durată de 4-6 săptămâni. Utilizarea în cazul tulburărilor depresive, necesită avizul medicului de specialitate.

Reacții adverse:

În cadrul studiilor clinice au fost raportate următoarele evenimente adverse: amețeli, astenie, uscăciunea gurii, simptome gastrointestinale, cefalee și transpirații. Dacă apar reacții cutanate de fotosensibilitate, trebuie întrerupt tratamentul cu Remotiv și investigate simptomele apărute.

Păstrare:

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Ambalaj:

Cutie cu 2 blistere a câte 15 comprimate filmate.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review