Relaxophytol, 30 capsule

Relaxophytol, 30 capsule -  - NATURPHARMA
NaturPharma
P459820028
Relaxophytol, 30 capsule, NaturPharma Tulburările de somn, anxietatea și bolile depresive afectează o mare parte a populației și duc la scăderea capacității de muncă și la [...]

Descriere: Relaxophytol, 30 capsule

Relaxophytol, 30 capsule, NaturPharma

Tulburările de somn, anxietatea și bolile depresive afectează o mare parte a populației și duc la scăderea capacității de muncă și la afectarea calității vieții. Factorii de stres pot provoca aceste stări, iar cercetările științifice au stabilit că există elemente comune neurobiologice între ele. Doi neurotransmițători, care joacă un rol-cheie, sunt acidul gama-aminobutiric (GABA) și serotonina (5-hidroxitriptamînă, 5-HTP). Acidul gama-aminobutiric (GABA) este cel mai important neuro-mediator inhibitor în sistemul nervos central (SNC) la om, iar rolul său principal este de a reduce excitabilitatea neuronală.

S-a constatat faptul că nivelurile scăzute de GABA din SNC conduc la hiperactivitate și tulburări mintale asociate cu întreruperea funcției normale. Al doilea neurotransmițător este serotonină, care este cunoscută ca fiind "secretul fericirii", pentru că joacă un rol cheie într-un serie de procese importante, cum ar fi somnul, senzația de durere, termoreglarea, apetitul alimentar, stări agresive și comportamentul sexual.

Melissa officinalis (Roinița) este o plantă aromatică erbacee perenă, a cărei efecte privind utilizarea sa că remediu naturist sunt cunoscute de peste 2000 de ani. Deși extractul de Roiniță este bogat în acid rozmarinic, concentrația efectivă a acidului determină activitatea sa biologică.

De aceea, este important să fie cunoscut care este concentrația acestei substanțe naturale din concentrația extractului total. RELAXOPHYTOL conține extract standardizat de acid rozmarinic a cărui concentrație este crescută (66 mg în două capsule). Acidul rozmarinic inhibă enzima GABA-transaminază responsabilă de distrugerea rapidă a GABA și astfel crește nivelurile acestui neurotransmițător reducând excitabilitatea neuronală.

S-a demonstrat faptul că dintre toate plantele, extractul de roiniță are cel mai mare efect inhibitor al GABA-transaminazei. Aceste efecte indică faptul că extractul de roiniță contribuie la eliminarea tensiunii nervoase, a sentimentului de teamă și nesiguranța și ajută la restabilirea unei stări de confort psihic și liniște în situații stresante. 5-HTP este un aminoacid natural, extras din semințele de Griffonia Simplicifolia, originară din zona Africii Centrale și de Vest.

5-HTP contribuie la biosinteză rapida serotoninei în neuroni. în plus, administrarea de 5-HTP are ca rezultat creșterea nivelurilor unor alți neurotransmițători precum melatonina și beta-endorfinele care sunt importante pentru un somn odihnitor și o stare de liniște.

Vitamina B6 (piridoxină) este necesară pentru sinteza multor neurotransmițători, inclusiv serotonină și GABA, considerați a fi sursa efectului său benefic asupra funcției mintale normale. În plus, serotonina, cu ajutorul vitaminei B6, sintetizează melatonina, care are un efect pozitiv asupra somnului, păstrând în același timp ritmul circadian.

Magneziul (Mg) - importanța magneziului este strâns legată de nivelul de stres. Nivelurile scăzute de magneziu sunt corelate cu o creștere a nivelului de stres. Mg este un microelement important care ajută funcționarea normală a sistemului nervos și a funcției mintale

Prezentare:

30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review