Relaxirem noapte, 30 capsule, Remedia

  • -10%
Relaxirem noapte, 30 capsule, Remedia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - LABORATOARELE REMEDIA
I6620
Proprietăți: Relaxirem Noapte este un supliment alimentar recomandat pentru inducerea și menținerea unui somn liniștit,odihnitor și restabilirea ciclului normal veghe-somn. De asemenea ajută la reglarea
Se incarca ofertele...

Descriere Relaxirem noapte, 30 capsule, Remedia

Proprietăți:
Relaxirem Noapte este un supliment alimentar recomandat pentru inducerea și menținerea unui somn liniștit,odihnitor și restabilirea ciclului normal veghe-somn. De asemenea ajută la reglarea tulburărilor nervoase și a stresului,reduce durerile de cap și palpitațiile, îmbunătățește memoria.
Ingrediente / capsulă:
Extract din rădăcina de Valeriană (Valeriană officinalis) cu peste 0,8% acid valerianic (125mg), Extract de Passiflora / Floarea-pasiunii (Passiflora incarnată) cu 4% flavonoide (40mg) – Extract din frunze de Mentă (Mentha piperită) (25 mg),Extract de Roinița (Melissa officinalis) cu 2% flavonoide (25 mg).
Mod de administrare:
pentru tineri de peste 12 ani și adulți, 1-2 capsule, cu o oră înainte de culcare.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2024-03-19 08:42:55
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.