Relaxirem, 30 comprimate, Remedia

Relaxirem, 30 comprimate, Remedia -  - LABORATOARELE REMEDIA
I6621

Relaxirem este un supliment alimentar ce conţine o combinaţie de plante folosite în mod tradiţional pentru susţinerea sistemului nervos şi a calităţii somnului.

[...]

Descriere: Relaxirem, 30 comprimate, Remedia

Relaxirem este un supliment alimentar ce conţine o combinaţie de plante folosite în mod tradiţional pentru susţinerea sistemului nervos şi a calităţii somnului.

Efecte:
Prin componentele lor bioactive (acidul valerianic în cazul Valerianei, respectiv alcaloizii harmanici şi flavonele în cel al Florii-pasiunii), ambele specii au proprietatea de a reduce stările de agitaţie şi nervozitate, de a induce calmul şi relaxarea şi de a contribui la menţinerea somnului natural, liniştit, odihnitor.

Ingrediente/comprimat:
Extract hidroalcoolic (maltodextrină din porumb) din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis), cu peste 0,8% acid valerianic - 80 mg, lactoză monohidrat (agent de încărcare), extract hidroalcoolic (maltodextrină din porumb) de Passiflora / Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata), cu 3,5% flavone exprimate în vitexină - 40 mg, celuloză microcristalină şi croscarmeloză sodică (agenţi de încărcare), stearat de magneziu vegetal şi dioxid de siliciu coloidal (agenţi antiaglomeranţi).

Mod de utilizare:
Pentru relaxare, în caz de stres, surmenaj intelectual - câte 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi;
Pentru îmbunătăţirea calităţii somnului, în caz de dificultate în a adormi - 1-2 comprimate cu o oră înainte de culcare.

Atenţionări:

  • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.
  • În cazul unor afecţiuni cronice sau al urmării unui tratament medicamentos, sfatul medicului este absolut necesar înaintea administrării acestui produs.
  • Nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Nu este recomandat în timpul sarcinii sau alăptării.
  • Nu este recomandat persoanelor cu intoleranţă la lactoză.
  • Acest produs poate fi utilizat concomitent cu alte sedative de sinteză numai la recomandarea medicului.
  • Poate afecta reflexele conducătorilor auto şi ale persoanelor care manipulează utilaje.

Prezentare:
30 comprimateData ultimei actualizari: 2023-11-30 13:40:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review