NeoMagni Stress, 50 comprimate

NeoMagni Stress, 50 comprimate - STRES-SI-SOMN - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - AFLOFARM
AFLOFARM
P459820417
Proprietăți: Supliment alimentar 50 comprimate filmate Magneziu natural + Vitamina B6 Extracte de Roiniţă şi Hamei Suport pentru relaxare, stare de calm, funcţie cognitivă normală Ingredientele din suplimentul alimentar
Se incarca ofertele...

Descriere NeoMagni Stress, 50 comprimate

Proprietăți:
Supliment alimentar
50 comprimate filmate
Magneziu natural + Vitamina B6
Extracte de Roiniţă şi Hamei
Suport pentru relaxare, stare de calm, funcţie cognitivă normală
Ingredientele din suplimentul alimentar NeoMagni ® Stress:
- susţin starea de calm,
- contribuie la obţinerea relaxării şi somnului,
- ajută la păstrarea stării pozitive de spirit şi la funcţia cognitivă normală.
Magneziul și Vitamina B6 ajută la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea funcției psihice normale.
Extractul de Roiniţă (Melissa officinalis) este dovedit ştiinţific că susţine starea de calm, contribuie la obţinerea relaxării, la odihnă şi menţinerea somnului normal. Este utilizat în caz de tensiune nervoasă, nelinişte, iritabilitate. Ajută la păstrarea stării pozitive de spirit şi la funcţia cognitivă normală.
Extractul din conuri de Hamei (Humulus lupulus) are un efect calmant pentru sistemul nervos și este bun de utilizat în caz de dificultate la instalarea somnului.
Ingrediente active/1 comprimat:
Magneziu 60 mg (16%)*VNR
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) 1,4mg (100%)*VNR
extract de Roiniţă (Melissa officinalis) 60 mg
extract din conuri de Hamei (Humulus lupulus) 40 mg
Mod de administrare:
1 comprimat pe zi, cu apă.
Precauții:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemână şi vederea copiilor mici.
Contraindicații:
Alergie la oricare dintre ingredientele produsului. Acest produs nu este recomandat în timpul sarcinii și alăptării. Nu este recomandată utilizarea produsului de către persoanele care conduc vehicule și care lucrează cu utilaje. Preparatul nu trebuie combinat cu alți agenți cu proprietăți sedative și / sau de dormit.
Prezentare:
50 comprimate


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.