Melatonina Pura, 5 mg, 60 tablete, EsiSpa

  • -5%
Melatonina Pura, 5 mg, 60 tablete, EsiSpa - STRES-SI-SOMN - ESI SPA
ESI SPA
P438796759
Supliment alimentar care contribuie la adaptarea organismului la varietatile de fus orar. Efectul benefic se obtine in conditiile unei doze minime de 0.5mg administrare inainte de culcare in prima [...]

Descriere: Melatonina Pura, 5 mg, 60 tablete, EsiSpa

Supliment alimentar care contribuie la adaptarea organismului la varietatile de fus orar. Efectul benefic se obtine in conditiile unei doze minime de 0.5mg administrare inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.
Ingrediente:
Agenti de incarcare: folsfat dibazic de calciu dihidrat, celuloza microcristalina, hidroxipropilceluloza;melatonina(5mg) ,antiaglomeratii,:sterat de magneziu vegetal si dioxid de siliciu.
Mod de administrare:
1 tableta pe zi,cu multa apa, de preferat cu o ora inainte de culcare. Pentru imbunatatirea efectului jet-lag se recomanda sa se administreze 1 tableta in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie. Poate fi administrat si persoanelor vegetariene.
Prezentare:
60 tablete


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review