Magneziu+B6 50mg, 50 capsule, Remedia

  • -8%
Magneziu+B6 50mg, 50 capsule, Remedia - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - LABORATOARELE REMEDIA
P479850746

Susține organismul în condiţii de stres, contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a sistemului muscular.Magneziul şi Vitamina B6 au un rol esenţial pentru funcţionarea normală a sistemului nervos, menţinerea sănătăţii psihice, contribuie la reducerea oboselii şi extenuării, la metabolismul energetic normal şi la sinteza normală a proteinelor.

Se incarca ofertele...

Descriere Magneziu+B6 50mg, 50 capsule, Remedia

Susține organismul în condiţii de stres, contribuie la funcţionarea normală a sistemului nervos şi a sistemului muscular.

Magneziul şi Vitamina B6 au un rol esenţial pentru funcţionarea normală a sistemului nervos, menţinerea sănătăţii psihice, contribuie la reducerea oboselii şi extenuării, la metabolismul energetic normal şi la sinteza normală a proteinelor.

Compoziție:
Lactat de magneziu dihidrat – 490 mg, vitamina B6 – 5 mg.

Mod de administrare:
Copii peste 6 ani și adulți câte 2 capsule de 2 ori pe zi.

Prezentare:
50 capsuleData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.