Magnevie Somn Usor, 30 comprimate, Sanofi

Magnevie Somn Usor, 30 comprimate, Sanofi -  - SANOFI
SANOFI
P438797874
Descriere Magnevie Somn usor 30 capsule Proprietati: Prin compozitia sa de extractie de plante selectate,asociate cu magneziu si vitamina B6,MagneVie Somn Usor va ajuta sa adormiti usor si [...]

Descriere: Magnevie Somn Usor, 30 comprimate, Sanofi

Descriere Magnevie Somn usor 30 capsule

Proprietati:

Prin compozitia sa de extractie de plante selectate,asociate cu magneziu si vitamina B6,MagneVie Somn Usor va ajuta sa adormiti usor si aveti un somn de calitate.

Hameiul are efect relaxat la nivel mental si fizic,aceasta stare de relaxare favorizeaza instalarea unui somn sanatos, revigorant si sanatos.

Ronita favorizeaza relaxarea si mentinerea somnului pe parcursul noptii,prin aceste efecte,ajuta la o odihna buna si la imbunatatirea calitatii somnului.

MagneVie Somn Usor este de asemenea o sursa de magneziu si vitamina B6,nutrienti care contribuie la functionarea normala a sistemului nervos si la reducerea oboselii si extenuarii.

Instructiuni pentru utilizare:

Recomandat pentru adulti si adolescenti cu varsta peste 18 ani.

Nu este recomandat copiilor si adolescentilor cu varsta sub 18 ani deoarece nu exista date despre utilizarea la aceasta grupa de varsta.

Doza zilnica recomandata : 

2 capsule pe zi,seara.

A nu se lasa la indemna si vederea copiilor mici.

MagneVie Somn Usor nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un stil de viata sanatos.

Ingrediente:

Citrat de magneziu arhidru,capsula(gelatina,dioxid de titan,indigotina),extract hidroalcoolic 5-6:1 (in baza de maltodextrina din grau) din frunza de Roinita(Melissa officinalis), amidon partial pregelatinizat din porumb (agent de incarcare,extract apos 5,5-6,5:1 (in baza de maltodextrina din porumb) din conuri de hamei(humulus lupulus), stearat de magneziu vegetal si talc (antiaglomeranti),clorhidrat de piridoxina.

Prezentare:30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 09:04:53
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review