MagneStress + B6, 40 comprimate, Terapia

  • -10%
MagneStress + B6, 40 comprimate, Terapia -  - TERAPIA
TERAPIA
I5660

MagneStress + B6, 40 comprimate, Terapia  conține Magneziu si Vitamina B6 care actionează sinergic pentru buna funcționare a sistemului nervos. Vitamina B6 îmbunătățește absorbția magneziului î

[...]

Descriere: MagneStress + B6, 40 comprimate, Terapia

MagneStress + B6, 40 comprimate, Terapia  conține Magneziu si Vitamina B6 care actionează sinergic pentru buna funcționare a sistemului nervos. Vitamina B6 îmbunătățește absorbția magneziului în organism. Vitamina  B6 are o activitate crescută în prezența magneziului.

Indicații:

Tratamentul recomandat in combaterea stresului, indicat în stări de oboseală și stres, efort fizic intens, sarcină, perioada de creștere la copii și adolescenți.

Compoziție:

Lactat de magneziu dihidrat, lactoză monohidrat, povidonă K30, amidonglicolat de sodiu, copolimer de polietilenglicol grefat cu polivinilalcool, stearat de magenziu talc, macrogol 6000, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), antispumant simeticonă emulsie apoasă 30%, coloranți: dioxid de titan E171, galben de chinolina lac E104, ponceau 4R lac E124.

Mod de administrare:

Adulți:1-3 comprimate filmate/zi, in timpul meselor principale, cu un pahar de apă.

Copii, adolescenți, gravide: dozele zilnice vor fi stabilite de către medicul de familie.

Forma de prezentare:

Cutie cu 40 comprimate.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review