Lampa electrica din cristale de sare, 5-7kg

P479851654
Lampa electrica din cristale de sare, 5-7kg - STRES-SI-SOMN - MONTEFARMACO

Lampile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina. Poate ameliora tulburarile de somn si concentrare.

[...]

Lampa electrica din cristale de sare, 5-7kg

Beneficii: Lampile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina. Poate ameliora tulburarile de somn si concentrare. Neutralizeaza electrosmogul format in apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.). Are efect benefic asupra imbolnavirilor alergice si astm. Ajuta eficacitatea exercitiilor de relaxare. In afara efectului benefic, cu lumina ei placuta si calda, este un ornament decorativ al caminului nostru.

Utilizare: Lampile cu sare se pot folosi numai in interior. Trebuie ferite de umezeala. Inainte de curatare scoateti cablul din priza, folositi o carpa usor umeda, sau aproape uscata. La schimbarea becului aveti grija sa nu trageti dulia din lampa. Prima data trageti conexiunea din soclu, pe urma, dupa schimbarea becului, strangand arcul, asezati si impingeti dulia inapoi in cavitatea din sare, si asezati conexiunea din plastic inapoi in orificiu.

Dimensiuni: 16x16x25 cm

Prezentare:
1 bucata



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review