Lampa electrica din cristale de sare, 10-12kg

Lampa electrica din cristale de sare, 10-12kg - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - MONTEFARMACO
P479851653

Lampile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina. Poate ameliora tulburarile de somn si concentrare.

Se incarca ofertele...

Descriere Lampa electrica din cristale de sare, 10-12kg

Efecte:

  • Esenta produselor din sare o reprezinta cristalele exploatate din Himalaya. Originea lor dateaza de acum 250 milioane de ani.
  • Viata terestra a pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta originala a acestui mediu preistoric.
  • Cristalul de sare Himalaya contine 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amniotic.
  • In timp ce marile preistorice au secat, sarurile au absorbit energia razelor solare.

Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate de muntii Himalaya. In India si in Tibet, Himalaya este onorat ca un sfant. Lampile, candelele din cristale de sare sunt cele mai naturale si sanatoase surse artificiale de lumina.

Beneficii:

Poate ameliora tulburarile de somn si concentrare. Neutralizeaza electrosmogul format in apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.). Are efect benefic asupra imbolnavirilor alergice si astm. Ajuta eficacitatea exercitiilor de relaxare. In afara efectului benefic, cu lumina ei placuta si calda, este un ornament decorativ al caminului nostru.

Mod de utilizare:

Lampile cu sare se pot folosi numai in interior. Trebuie ferite de umezeala. Inainte de curatare scoateti cablul din priza, folositi o carpa usor umeda, sau aproape uscata. La schimbarea becului aveti grija sa nu trageti dulia din lampa. Prima data trageti conexiunea din soclu, pe urma, dupa schimbarea becului, strangand arcul, asezati si impingeti dulia inapoi in cavitatea din sare, si asezati conexiunea din plastic inapoi in orificiu. Date tehnice: 220V, 50 Hz, E14, CE.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.