Exstres, 50 capsule, FarmaClass

  • -9%
Exstres, 50 capsule, FarmaClass - STRES-SI-SOMN - FARMACLASS
FarmaClass
I4761
Proprietăți: ExStres contribuie semnificativ la eliminarea stărilor de tensiune psihică și a stresului. Conține substanțe vegetale cu eficacitate clinic dovedită în ceea ce privește controlul [...]

Descriere: Exstres, 50 capsule, FarmaClass

Proprietăți:
ExStres contribuie semnificativ la eliminarea stărilor de tensiune psihică și a stresului. Conține substanțe vegetale cu eficacitate clinic dovedită în ceea ce privește controlul stărilor determinate de stres. Ajută la scăderea manifestărilor anxioase, determinând totodată apariția unei senzații de relaxare a organismului. Asocierea între magneziu – ce are eficacitate mare asupra stresului- și Ribes nigrum – ce conține vitamine din complexul B, în special B6, are efect cunoscut și dovedit în funcționarea echilibrată a proceselor neuronale, determinând astfel înlăturarea stărilor provocate de stres.
Elimină stările provocate de stres și tensiunea psihică
Determină un efect de relaxare a organismului
Este util în stările de hiperexcitabilitate nervoasă
Contribuie semnificativ la refacerea organismului în stările de oboseală cronică
Compoziție/capsulă:
Passiflora incarnată 110 mg
Ginseng siberian 30 mg
Magneziu 60 mg
Coacaz negru 30 mg
Recomandări:
ExStres este eficient pentru controlul stresului și a tensiunii psihice fără a determina dependență; este util în stările de oboseală cronică, astenie.
Mod de administrare:
1 cps x 3/zi,luate înainte de masă.
Prezentare:
50 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review