Doppelherz Aktiv Sleep Well, 20 comprimate filmate

Doppelherz Aktiv Sleep Well, 20 comprimate filmate - STRES-SI-SOMN - DOPPELHERZ
Doppelherz
P459828683
Formula produsului Doppelherz Aktiv Sleep Well propune o combinatie de nutrienti care pot sa ajute la instalarea somnului si pot sa sprijine un somn fara perioade de fragmentare. Melatonina este [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Achizitioneaza produse Doppelherz si Plantur in valoare de minimum 59 lei si ai TRANSPORT GRATUIT!

Descriere: Doppelherz Aktiv Sleep Well, 20 comprimate filmate

Formula produsului Doppelherz Aktiv Sleep Well propune o combinatie de nutrienti care pot sa ajute la instalarea somnului si pot sa sprijine un somn fara perioade de fragmentare.

Melatonina este un reglator natural al ritmului natural de 24 de ore al organismului, respectiv al tranzitiei dintre somn si starea de veghe.

Melatonina contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi, in conditiile unui consum de 1 mg de melatonina inainte de culcare. De asemenea , contribuie la atenuarea tulburarilor de somn , daca se administreaza o doza minima de 0.5mg inainte de culcare in prima zi de calatorie si in urmatoarele cateva zile dupa sosirea la destinatie.

Extractul din flori de Lavanda (Lavandula officinalis ) si extractul din frunze de Roinita (Melissa officinalis ) sunt utilizate pentru a oferi o stare placuta de relaxare inainte de a dormi.

Formula este completata de Magneziu care contribuie la functionarea normla a sistemului nervos , care impreuna cu Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii.

Mod de administrare:

1 comprimat zilnic cu o ora inainte de culcare cu o cantitate suficienta de lichid . Efectul complet apare la aproximativ o saptamana de utilizare constanta.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review