deConect, 30comprimate, Novolife

  • -17%
deConect, 30comprimate, Novolife -  - NOVOLIFE
Novolife
P548489173

Ajută la menținerea calității normale a somnului, ajută la a face față cu calm stresului unei vieți ocupate / agitate. Susține starea mentală de bine în cazuri de tensiune și stres. Contribuie la relaxare. Susține starea de calm în caz de iritabilitate.

Ajută la menținerea echilibrului mental, susține învățarea, memorarea și reamintirea. Ajută la refacere după evenimente stresante. Ajută la menținerea stabilității emoționale.

[...]

Descriere: deConect, 30comprimate, Novolife

Ce contine DeConect, cu Magneziu și Extracte de Plante-comprimate x 30 - Novolife

Agenți de încărcare: celuloză microcristalină silcifiată; carboximetilceluloză de sodiu; oxid de magneziu; L-teanină; extract apos 10:1 din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis); extract apos (dextrină) din părți aeriene de Roiniță (Melissa officinalis): extract 5:1 din rădăcină de Ginseng-indian/Ashwagandha (Withania somnifera), cu 1.5% withanolide; extract hidrometanolic 12:1 din frunze de Isop-de-baltă (Bacopa monnieri), cu 45% bacozide; extract apos 4:1 din părți aeriene de Gotu kola (Centella asiatica); agent de îngroșare: polivinilpirolidonă; extract apos 4:1 de Floarea-pasiunii (Passiflora incarnata); agent antiaglomerant: stearat de magneziu: vitamina B3/nicotinamida; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; vitamina B1/clorhidrat de tiamină; acid folic.

Cum se foloseste DeConect, cu Magneziu și Extracte de Plante-comprimate x 30 - Novolife

Mod recomandat de utilizare: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu apă.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentele nutritive nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul lunii menționate pe ambalaj (vezi Exp.).



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:54
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review