Dacia Plant Emocalm, 60 comprimate

  • -10%
Dacia Plant Emocalm, 60 comprimate -  - DACIA PLANT
Dacia Plant
P36445

Emocalm reduce simptomele legate de neliniste, oboseala, iritabilitate, tensiune musculara, probleme de somn, precum si starile de palpitatii, ritm cardiac accelerat, transpiratie, tremuraturi sau senzatii de sufocare. Beneficii: Emocalm contribuie la: - reducerea tensiunilor psihice, conferind o stare de liniste; - armonizarea starii psiho-emotionale; - protejarea organismului impotriva stresului.

[...]

Descriere: Dacia Plant Emocalm, 60 comprimate

Ingrediente:

Lavanda (Lavandula angustifolia)- parti aeriene 100 mg; roinita (Melissa officinalis) parti aeriene 100 mg; sunatoare (Hypericum perforatum)- parti aeriene 100 mg, valeriana (Valeriana officinalis), radacini 50 mg; ulei esential de portocal (Citrus sinensis)5 mg agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Mod de administrare:
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi. Copii intre 5 si 15 ani: cate 1/2 de comprimat de 3 ori pe zi.

In cazul administrarii de lunga durata se recomanda o pauza de 3 saptamani la fiecare 3 luni. Produsul se administreaza cu 30 de minute inaintea mesei. Comprimatele se inghit cu apa. in caz de dificultate la inghitire, comprimatele se pot rupe in doua.  

Contraindicatii:
Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Prezentare:
60 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:37
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review