CosmoPharm Magneziu Marin 375 mg, 30 capsule

  • -10%
CosmoPharm Magneziu Marin 375 mg, 30 capsule -  - COSMO PHARM
Cosmo Pharm
P548488586

Crampe, cârcei, spasme musculare, oboseală, stres, migrene, insomnii, anxietate, depresie, consum excesiv de proteine, calciu sau zinc.

[...]

Descriere: CosmoPharm Magneziu Marin 375 mg, 30 capsule

Biodisponibilitate semnificativ mai mare decât un magneziu obișnuit, necesar în peste 300 de reacții enzimatice ale organismului.

ACTIUNI: 

Elimină spasmele musculare, crampele și cârceii. Reduce stresul, impulsivitatea și insomniile. Oferă energie și reduce oboseala. Întărește structura oaselor și a dinților. Reglează sensibilitatea la insulină și presiunea arterială. Susține sănătatea inimii. Sprijină transportul electroliților (potasiu, calciu) și nutrienților. Antioxidant – încetinește procesul de îmbătrânire. Contribuie la sinteza proteinelor și în diviziunea celulară. Ajută în construcția oaselor și a dinților puternici.

BENEFICII:
Crampe, cârcei, spasme musculare, oboseală, stres, migrene, insomnii, anxietate, depresie, consum excesiv de proteine, calciu sau zinc.

Compozitie:

Ingrediente active /1 capsula vegetala:

Magneziu 375 mg 100% VNR

Mod de administrare:
Adulti: 1 capsula vegetala/ zi, in timpul mesei.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review