Colidep solutie, 8 flacoane x 5.5 ml

P459791997
Colidep solutie, 8 flacoane x 5.5 ml - STRES-SI-SOMN - DR. PHYTO
Dr. Phyto
Colidep suspensie orală - este un suplinet alimentar pe bază de probiotice și extracte de plante, recomandat în evitarea producerii de gaze intestinale, pentru funcționarea optimă a intestinelor. Ingrediente: Flacon: [...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
La achizitii de peste 99 RON produse din portofoliul Dr. Phyto beneficiezi deTRANSPORT GRATUIT

Descriere: Colidep solutie, 8 flacoane x 5.5 ml

Colidep suspensie orală

- este un suplinet alimentar pe bază de probiotice și extracte de plante, recomandat în evitarea producerii de gaze intestinale, pentru funcționarea optimă a intestinelor.

Ingrediente:

Flacon: apă demineralizată, fructoză, extract hidroglicerinat din flori de mușețel (Matricaria chamomilla), extract hidroglicerinat din semințe de fenicul (Foeniculum vulgare), extract hidroglicerinat din floare și frunză de roiniță (Melissa officinalis), extract uscat din fructe de fenicul (Foeniculum vulgare), cu 1% ulei volatil, extract uscat 1-2:1 din flori de mușețel (Matricaria chamomilla), cu 0.3% apigenină, extract uscat 4:1 din frunze de roiniță (Melissa officinalis), cu 2% acid rozmarinic, acid malic (corector de aciditate), aromă de portocale, sorbat de potasiu (conservant).

Capac: Lactobacillus reuteri, dioxid de siliciu (agent antiaglomerant), stearat de magneziu (agent antiaglomerant).

Mod de utilizare:

Se apasă capacul, se agită bine și se administrează suspensia obținută.

Sugari și copii cu vârste de până la 2 ani: conținutul a 3 pipete de 2 ori pe zi, dimineața și la prânz, la o oră distanță de mese. În cazuri de episoade de colică acută, se recomandă administrarea conținutului a 3 pipete de 3 ori pe zi. A se folosi pipeta pentru administrarea produsului.

Prezentare:

8 flacoane x 5.5 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review