Calmogen Plant Complex, 30cps, Omega Pharma

P479849770
Calmogen Plant Complex, 30cps, Omega Pharma - STRES-SI-SOMN - GSK SRL OMEGA PHARMA

Indicat in tulburări de dispoziție cu manifestări fizice ,scăderea concentrației și a atenției, rezistența scăzută la stres ,in  tulburările de dispoziție, menținerea unei stări de spirit pozitive si a echilibrului emoțional , la susținerea relaxării.

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Cumpara de minim 60 lei oricare dintre produsele din gamele Vitamax, Arterin, Calmogen, Ascovit, Lactacyd, Compeed sau Coldtusin si primesti transport gratuit.

Calmogen Plant Complex, 30cps, Omega Pharma

Actiune

Calmogen plant COMPLEX acționează asupra celor 3 simptome majore și vă ajută să vă recuperați la nivel:

1 FIZIC 

Tulburările de dispoziție au adesea manifestări fizice (de exemplu: Tulburările de dispoziție au adesea manifestări fizice (de exemplu: rigiditate musculară, oboseală, tulburări de somn etc.).

Datorită Magneziului cu biodisponibilitate crescută și complexului de Vitamine B din Calmogen plant COMPLEX, ajută la ameliorarea acestor simptome prin normalizarea funcției musculare, reducerea oboselii și îmbunătățirea metabolismului energetic. 

2.   COGNITIV 

Simptomele la nivel cognitiv (de exemplu scăderea concentrației și a atenției, rezistența scăzută la stres etc.) sunt destul de frecvente în tulburările de dispoziție.

Datorită acțiunii sinergice a ingredientelor din Crosaffryl™, și mai ales a Vitaminei B5, Calmogen plant COMPLEX poate ajuta la normalizarea funcției cognitive..

3.EMOȚIONAL

Simptomele la nivel emoțional, cum ar fi starea de spirit scăzută, agitația, incapacitatea de a te relaxa sunt cele mai proeminente la persoanele care sufera de tulburările de dispoziție.

Extrasul de Șofran din Calmogen plant COMPLEX acționează ca element principal de îmbunătățire a dispoziției. Ajută la menținerea unei stări de spirit pozitive & echilibrului emoțional și la susținerea relaxării, acțiunea fiind susținută și întărită de Magneziu și complexul de Vitamine B.

Compozitie

Calmogen plant Complex conține Crosaffryl™ un complex nutritiv unic,   care combină extract standardizat de Șofran, Magneziu, cu biodisponibilitate crescută și un complex de Vitamine B.

Mod de administrare

 Se recomanda o capsula pe zi, de preferinta dimineata, in timpul sau dupa micul dejun. La nevoie se pot administra 2 capsule pe zi.

Este nevoie de recomandarea medicului pentru pacientii care administreaza antihipertensive, anticoagulante si hipolipemiante

Mod de prezentare cutie cu 30 cps



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review