Calmocalm Night, 20 cpr, Laropharm

Calmocalm Night, 20 cpr, Laropharm - STRES-SI-SOMN - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - LAROPHARM SRL
P479851122

CALMOCALM este un supliment alimentar care contine melatonina, magneziu, vitamina B6 si extracte de Valeriana, Mac Californian si Floarea Pasiunii ce actioneaza sinergic pentru diminuarea stresului si a tensiunii nervoase.

Se incarca ofertele...

Descriere Calmocalm Night, 20 cpr, Laropharm

CALMOCALM este un supliment alimentar care contine melatonina, magneziu, vitamina B6 si extracte de Valeriana, Mac Californian si Floarea Pasiunii ce actioneaza sinergic pentru diminuarea stresului si a tensiunii nervoase. De asemenea, Calmocalm ajuta si la diminuarea anxietatii si a insomniei. Floarea pasiunii are rol de calmare si de linistire si contribuie la eliminarea tulburarilor de  somn. Macul californian ajuta la reducerea trezirilor nocturne si contribuie alaturi de vitamina B si extractul de Floarea Pasiunii la obtinerea unui somn linistit. Magneziul contribuie la diminuarea simptomelor de stres, contribuind la buna functionare a sistemului muscular si nervos. Cu Calmocalm poti avea un somn odihnitor si linistit. Melatonina reduce timpul necesar pentru a adormi si ajuta la imbunatatirea calitatii somnului.

Beneficii Calmocalm:

- reduce tensiunea nervoasa;
- creste capacitatea organismului de a se adapata la stresul cotidian;
- sustine functia de aparare a organismului;
- trateaza tulburarile de somn asociate stresului;
- previne epuizarea psihica si senzatia de oboseala;
- alunga starile anxioase si depresive;
- contribuie la cresterea nivelului de energie al organismului;
- calmeaza starile de neliniste si imbunatateste starea emotionala;
- ofera o stare naturala de relaxare.

Ingrediente Calmocalm:

Melatonina, magneziu, vitamina B6 si extracte de Valeriana, Mac Californian si Floarea Pasiunii

Mod de administrare Calmocalm:

Se recomanda administrarea a 1-2 capsule pe zi, dupa masa. Pentru un rezultat optim trebuie utilizat timp de 2-4 saptamani.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.