Bien Plus Calm si Relaxare, 10 capsule, Fiterman Pharma

P459828200
Bien Plus Calm si Relaxare, 10 capsule, Fiterman Pharma - STRES-SI-SOMN - FITERMAN
Fiterman
Produs cu ingrediente active 100% naturale, care vine în ajutorul persoanelor cu tensiune nervoasă, anxietate, neliniște și iritabilitate, tulburări emoționale caracteristice perioadei de premenopauză și menopauza, precum ș [...]

Bien Plus Calm si Relaxare, 10 capsule, Fiterman Pharma

Produs cu ingrediente active 100% naturale, care vine în ajutorul persoanelor cu tensiune nervoasă, anxietate, neliniște și iritabilitate, tulburări emoționale caracteristice perioadei de premenopauză și menopauza, precum și în sindromul premenstrual.

Proprietatăți:

- indicat în stări de stres, neliniște și iritabilitate, emoții negative, stări de tensiune nervoasă și sau epuizare nervoasă, - nu crește poftă de mâncare; - nu produce dependență;

- îmbunătățește calitatea somnului.

Ingrediente:

Lactoza monohidrat, extract de sunătoare, extract de passiflora, extract de melisă, extract de valeriană, talc, ștearat de magneziu. Ingrediente active per capsulă: Extract de sunătoare (Hypericum perforatum) standardizat în hipericină – 70 mg. Extract de passiflora (Passiflora încarnată) standardizat în vitexină -50 mg. Extract de melișă (Melissa officinalis) standardizat în acid rozmarinic – 30 mg. Extract de valeriană (Valeriană officinalis) standardizat în acizi valerenici – 30 mg.

Mod de administrare:

Adulți - 1 capsula de 2-3 ori pe zi. Durata de administrare - 2- 6 săptămâni. La nevoie se poate relua administrarea.

Prezentare:

10 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review