Bien Dormir+melatonina forte, 10 capsule

P438797783
Bien Dormir+melatonina forte, 10 capsule - STRES-SI-SOMN - FITERMAN
5.0 (1 review-uri)
Fiterman
Prezentare: Bien Dormir cu Melatonina Forte este recomandat persoanelor care au tulburari privind durata si calitatea somnului, stari de neliniste, stres, tensiune nervoasa. Bien Dormir + Melatonina Forte produce o stare [...]

Bien Dormir+melatonina forte, 10 capsule

Prezentare:

Bien Dormir cu Melatonina Forte este recomandat persoanelor care au tulburari privind durata si calitatea somnului, stari de neliniste, stres, tensiune nervoasa.

Bien Dormir + Melatonina Forte produce o stare de relaxare necesara instalării somnului si imbunatateste calitatea acestuia.

Beneficii:

Bien Dormir + Melatonina Forte contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la atenuarea tulburarilor de somn legate de:

• varsta

• munca pe timp de noapte sau in spatii lipsite de lumina naturala

• persoanelor suprasolicitate in urma unui efort fizic sau intelectual intens

• perturbarea bioritmului datorata decalajelor de fus orar.

Indicatii:

Suplimentul Bien Dormir este recomandat in tulburari de somn, oboseala excesiva, stari si episoade depresive sau in dereglari ale ritmului circadian.

Ingrediente:

Bien Dormir+ Melatonina Forte contine lactoza monohidrat, extract de passiflora, extract de musetel, melatonina, talc, stearat de magneziu. Extract hidroalcoolic uscat din partea aeriana de passiflora ( Passiflora incarnata) standardizat in v1texina 150 mg/capsula.

- Extract hidroalcoolic uscat din flori de musetel ( Matricaria chamomilla) standardizat in apigenol 100 mg/capsula.

- Melatonina 5 mg/capsula. Contraindicatii:

- Este contraindicat in cazul hipersensibilitatii la ingrediente.

- Nu se recomanda copiilor si de asemenea nici in timpul sarcinii si alaptarii.

- Se recomanda precautie la persoanele cu tulburari psihice, epilepsie, leucemie, diabet.

- Datorita melatoninei, poate influenta capacitatea de a conduce autovehicule sau de a folosi utilaje o perioada de pana la 5 ore de la administrare.

Mod de utilizare:

Adulti: 1 capsula pe zi.

Administrarea se face cu aproximativ o ora inainte de culcare dupa care se recomanda repaus la pat. Durata de administrare recomandata este de 2-4 saptamani.

Poate fi utilizat si o perioada de 8 saptamani neintrerupt, cu conditia ca administrarea sa fie urmata de o pauza de 4 saptamani, dupa care administrarea poate fi reluata.

Prezentare:

10 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review