Bien Dormir Rapid, 10 capsule

Bien Dormir Rapid, 10 capsule - STRES-SI-SOMN - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - FITERMAN
Fiterman
P459792923
Prezentare: Produs cu ingrediente active 100% naturale, concentrat, care vine în ajutorul persoanelor cu tulburări ale duratei și calității somnului sau insomniile cauzate de stările de neliniș
Se incarca ofertele...

Descriere Bien Dormir Rapid, 10 capsule

Prezentare:

Produs cu ingrediente active 100% naturale, concentrat, care vine în ajutorul persoanelor cu tulburări ale duratei și calității somnului sau insomniile cauzate de stările de neliniște, stres, tensiune nervoasă.

Proprietăți:

- este indicat persoanelor cu tulburări de somn datorate stărilor de neliniște, stresului, tensiunii nervoase;

- reduce perioada de timp necesară instalării somnului;

- îmbunătățește calitatea somnului;

- reduce oboseală;

- nu produce dependență;

- nu produce somnolența reziduală, specifică medicamentelor de sinteză.

Ingrediente:

Lactoza monohidrat, extract de valeriană, extract de passiflora, extract de mac californian, antiaglomeranți (talc, stearat de magneziu).

Ingrediente active per capsulă:

Extract hidroalcoolic uscat din rădăcina de valeriană (Valeriană officinalis) standardizat în acizi valerenici - 250 mg.

Extract hidroalcoolic uscat din partea aeriană de passiflora (Passiflora încarnată) standardizat în vitexină - 80 mg.

Extract hidroalcoolic uscat din partea aeriană de mac californian (Eschscholzia californică) standardizat în alcaloizi izochinolinici - 40 mg.

Mod de administrare:

Copii peste 12 ani și adulți - câte o capsulă pe zi.

Adulți - câte 1-2 capsule pe zi. Administrarea se face cu aproximativ 30-60 minute înainte de culcare, după care se recomandă repaus la pat. Durata de administrare recomandată este de 2-4 săptămâni.

Prezentare:

10 capsuleData ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.