Bien Dormir Forte, 10 capsule

Bien Dormir Forte, 10 capsule - STRES-SI-SOMN - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - FITERMAN
Fiterman
P459792922
Prezentare: Produs cu ingrediente active 100% naturale, concentrat, care vine în ajutorul persoanelor care lucrează pe timp de noapte sau în condiții de iluminare artificială, care schimbă fusul orar,
Se incarca ofertele...

Descriere Bien Dormir Forte, 10 capsule

Prezentare:

Produs cu ingrediente active 100% naturale, concentrat, care vine în ajutorul persoanelor care lucrează pe timp de noapte sau în condiții de iluminare artificială, care schimbă fusul orar, persoanelor suprasolicitate, în urma unui efort fizic sau intelectual intens, cu oboseală cronică, datorată privării repetate de somn.

Proprietăți:

- reduce perioada de timp necesară instalării somnului; - îmbunătățește calitatea somnului;

- reduce oboseală;

- nu produce dependență;

- nu produce somnolența reziduală, specifică medicamentelor de sinteză;

- indicat persoanelor: care lucrează pe timp de noapte sau în condiții de iluminare artificială, care schimbă fusul orar, suprasolicitate, în urma unui efort fizic sau intelectual intens, cu oboseală cronică, datorată privării repetate de somn, vârstnice, la care secreția fiziologică de melatonină este redusă.

Ingrediente:

Lactoza monohidrat, extract de passiflora, extract de mac californian, melatonina, antiaglomeranți (talc, stearat de magneziu).

Ingrediente active per capsulă:

Extract hidroalcoolic uscat din partea aeriană de passiflora (Passiflora încarnată) standardizat în vitexină - 150 mg.

Extract hidroalcoolic uscat din partea aeriană de mac californian (Eschscholzia californică) standardizat în alcaloizi izochinolinici - 100 mg. Melatonina – 5 mg.

Mod de administrare:

Adulți: se recomandă administrarea unei capsule pe zi, cu aproximativ 30-60 minute înainte de culcare, după care se recomandă repaus la pat.

Durata de administrare recomandată este de 2-4 săptămâni. Poate fi utilizat și o perioadă mai mare, respectiv 8 săptămâni neîntrerupt, cu condiția ca administrarea să fie urmată de o pauză de 4 săptămâni, după care administrarea poate fi reluată.

Prezentare:

10 capsuleData ultimei actualizari: 2023-11-23 13:03:45
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.