Anxin, 20 capsule, Plant Extrakt

Anxin, 20 capsule, Plant Extrakt -  - PLANTEXTRAKT
PlantExtrakt
W49040
Proprietăți: Îmbunătăţeşte capacitatea de relaxare şi de management al stresului cotidian Nu alterează funcţiile cognitive, chiar după un tratament de lungă durată Reduce stresul şi [...]

Descriere: Anxin, 20 capsule, Plant Extrakt

Proprietăți:

Îmbunătăţeşte capacitatea de relaxare şi de management al stresului cotidian

Nu alterează funcţiile cognitive, chiar după un tratament de lungă durată

Reduce stresul şi anxietatea într-o manieră blândă, printr-un mecanism similar celui fiziologic.

Cele trei extracte vegetale acţionează sinergic pentru reducerea simptomelor şi frecvenţei stărilor anxioase şi de nelinişte.

Fitocomplexul din Hypericum perforatum (Sunătoare) acţionează prin inhibarea monoamin-oxidazei şi a repreluării serotoninei, implicate în atacurile anxioase şi prin activarea receptorilor de benzodiazepine, ajutând astfel la îmbunătăţirea abilităţii de relaxare şi la reducerea stresului cotidian.

Passiflora incarnată (Floarea pasiunii) ajută la reducerea stărilor de nelinişte. Camellia sinensis (Ceai verde) este revigorant, tonifiant şi antioxidant, ajutând la eliminarea oboselii.

Compoziție:

O capsulă conţine extract standardizat din herba de Hypericum perforatum (Sunătoare) 150 mg (min. 0,45 mg hipericină), extract din herba de Passifloraincarnată (Floareapasiunii) 70 mg, extract din frunze de Camellia sinensis (Ceai verde) 30 mg, celuloză microcristalină, silicagel şi stearat de magneziu (excipienţi).

Mod de administrare:

Adulți și copii peste 14 ani: câte o capsulă de 2 ori pe zi, înainte de masă, administrată cu un pahar cu apă.

Se recomandă cure de min.4 –6 săptămâni A doua administrare din zi se poate face seara, înainte de culcare, pentru cei care suferă de insomnie de origine nervoasă.

Atenționări:

Poate avea efect fotosensibilizant datorită extractului de Hypericum perforatum (Sunătoare). Se recomandă evitarea expunerii prelungite la razele solare sau la raze ultraviolete. Hypericum perforatum poate crește nivelul enzimelor de metabolizare al unor medicamente, scăzând nivelul seric al acestora.

Atenționare în cazul tratamentelor cu: contraceptive hormonale, anticoagulante, digoxina, teofilină, antidepresive serotoninergice, antivirale ( de tipul: inhibitori de HIV-1 protează, inhibitori nucleozidici de revers transferază), imunosupresoare, antiepileptice.

Poate da reacții alergice în cazul persoanelor sensibile la una dintre componente.

Nu se administrează în sarcină și alăptare.

Prezentare:

20 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review