Alevia Nocturn, 10 comprimate

Alevia Nocturn, 10 comprimate - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/AFECTIUNI-NEUROLOGICE/STRES-SI-SOMN - ALEVIA
Alevia
P459799441
Proprietăți: Pentru un somn profund și odihnitor, când există dificultatea de a adormi, în stări de neliniște, anxietate Conține o combinație unică de 3
Se incarca ofertele...

Descriere Alevia Nocturn, 10 comprimate

Proprietăți:

Pentru un somn profund și odihnitor, când există dificultatea de a adormi, în stări de neliniște, anxietate

Conține o combinație unică de 3 extracte standardizate de calitate înaltă dintre cele mai recunoscute plante testate clinic pentru îngrijirea completă a calității somnului.

Acestea atenuează tensiunea psihică și stresul inducând relaxarea generală a organismului și favorizând instalarea unui somn neîntrerupt și odihnitor.

Este recomandată în cazul tulburărilor de somn precum și în stările de neliniște, anxietate și iritabilitate.

Compoziție:

- Valeriana officinalis 120 mg (0,9% acid valerenic), Hamei 50 mg (extract 0,3% rutin), Passiflora Încarnată 50 mg (4% flavonoide)

Mod de administrare:

Cate 2 comprimate cu 1 oră înainte de culcare.

Precautii si contraindicatii:

Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

În cazul femeilor însărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. 

Prezentare:

10 comprimateData ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.